Connect with us

Emisiuni

Vedetele PRO TV concurează, astăzi, în game show-ul lui Cabral, Ce spun Românii!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi, de la 20:30, episodul cu numărul 100 dă startul sezonului opt al celui mai urmărit serial de comedie din România, Las Fierbinți!

Însă, înainte de aventurile găștii din Fierbinți și porția dublă de umor din seara aceasta, patru dintre actorii care interpretează cele mai îndrăgite personaje – Anca Dumitra (Gianina), Marius Chivu (Rață), Ionuț Ciocea (Brânzoi) și Mihai Mărgineanu (Ardiles) vor face echipă și vor lupta pentru o cauză nobilă împotriva echipei formată din Cătălin Măruță, Neti Sandu, Florin Busuioc și Iulia Vântur, de la ora 16:00, la Ce spun românii.

CABRAL CE SPUN ROMANII, PRO TV

CABRAL
CE SPUN ROMANII, PRO TV

Cei opt vor fi inspirați, originali și creativi, iar răspunsurile lor se vor regăsi de cele mai multe ori pe panou. Atmosfera din platoul emisiunii va fi una relaxată și amuzantă, iar concurenții celebri vor face tot posibilul să afle Ce spun românii și să strângă cât mai mulți bani pentru cauzele pentru care luptă.

Ce animal poate sări peste garduri, Care parte a corpului este cel mai greu de menținut curată sau Numiți ceva ce aveți, dar nu sunteți mulțumiți cum funcționează, sunt doar trei dintre întrebările la care cele două echipe vor trebui să răspundă. Timp de o oră, cei opt concurenți se vor distra și vor aduce zâmbete în casele românilor.

De la ora 16:00, telespectatorii vor avea parte de o oră plină de distracție alături de cele două echipe, conduse de gazda emisiunii, Cabral.

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending