Vedetele PRO TV se mută de la știri la târgul de carte Bookfest

0
633

PRO TV spune prezent la Bookfest. Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19:00, și editorul Știrilor PRO TV, Paula Monica Săcui, vor fi prezente în cadrul târgului de carte Bookfest, din data de 31 mai.

Simbolul PRO TV, Andreea Esca, îşi va lansa o carte biografică, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut“, de la ora 16:30, la standul editurii Humanitas din cadrul pavilionului central de la Romexpo, din Capitală.

Aceasta este a doua carte pe care Andreea Esca o publică, după ce în 2002 a lansat „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti“, una dintre frazele celebre cu care s-a consacrat în audiovizualul românesc. Invitații știristei vor fi Dan C. Mihăilescu, Radu Paraschivescu, Lidia Bodea.

Jurnalista PRO TV Paula Monica Săcui, care  a lansat, în luna noiembrie, cartea “Nu mi-e frică” și și-a dat întâlnire cu fanii în galoși într-un mall din București, va fi prezentă pentru o sesiune de autografe la standul Editurii ALL de la Bookfest, la ora 16.00.

Alături de cea care a dat viață unui personaj iubit, care a creat controverse și care forțează cititorii să-și depășească fricile vor fi personalități marcante ale culturii românești, precum Alexandru Arșinel, Horațiu Mălăele, Marin Moraru.

Așadar, nu ratați o întâlnire în care puteți face cunoștință cu Lola care împachetează vise cu fundă aurită, dar și cu Andreea Esca, “știrea României”, după cum o numește Cristian Tudor Popescu.

 

 

Comentarii