Connect with us

BAZAR

Vedetele s-au întâlnit cu simpaticul robot Baymax la avanpremiera animaţiei de Oscar „CEI 6 SUPEREROI”

Avatar

Published

on

Adina Galupa, Călin Goia, Kinga Varga, Wilmark, Irina Margareta Nistor, Sonia Argint Ionescu, Alice Năstase Buciuta, Camelia Căpitanu, Andreea Verde, Vicki Nicola, Dorin Chiotea, Vladimir Drăghia, Alina Gherghe, Ana şi Virgil Stănescu, 1-Q Sapro au participat la evenimentul de lansare a filmului „CEI 6 SUPEREROI”.  Vedetele au făcut cunoştinţă cu Baymax, îndrăgitul robot în formă de bezea pufoasă, urmărind în avanpremieră filmul la vizionarea specială care a avut loc la sala T IMAX de la Cinema City din Bucureşti.

Pelicula de animaţie a fost recent nominalizată la categoria Cel mai bun film de animaţie atât la Premiile Oscar 2015 de către Academia Americană de Film, cât şi la Globurile de Aur 2015 de către Asociaţia de Presă Străină de la Hollywood. Publicul Walt Disney Animation Studios este obişnuit cu producţiile pline de umor şi suflet ale studiourilor, însă de această dată filmul „CEI 6 SUPEREROI” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multă acţiune.

Adina Galupa

Calin Goia

Camelia Capitanu si Andreea Verde

Irina Margareta Nistor

Kinga Varga

Vladimir Draghia

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film România, fiind proiectat atât în format 2D, varianta subtitrată şi dublată, cât şi în format 3D şi IMAX 3D, varianta dublată. 

Foto: RAN Events PR Agency

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending