Connect with us

Emisiuni

Vedetele se pregătesc intens pentru show-ul „Dansează printre stele”. Cine a luat și cine a pierdut în greutate?

Published

on

Repetă de dimineața până seara, iar antrenamentele sunt de-a dreptul epuizante. Totul pentru a face o figură bună pe scena dansului, duminică, 5 octombrie, când Antena 1 difuzează în direct prima ediție a celui mai apreciat show de dans din lume, „Dansează printre stele”.

Chiar dacă toți concurenții depun efort până la epuizare, organismul fiecăruia a reacționat diferit în toată această perioadă de antrenamente. Așa se face că unii dintre ei au slăbit, iar alții… s-au îngrășat.

Cine a luat și cine a pierdut în greutate?

Speak: ”Am slăbit cam 2-3 kilograme, însă sunt fericit că acum pot mânca orice fără să mă gândesc că se depune inestetic. Efortul fizic mă ajută să-mi mențin condiția fizică.”

Alina Pușcaș: ”Nu am scăzut în greutate, dimpotrivă. Din păcate, am „câștigat” vreo 2 kilograme pentru că efortul susținut îmi cam dă poftă serioasă de mâncare, iar în condițiile în care noi terminăm antrenamentele în jur de ora 19 și atunci mi se face foame… vă dați seama! Este clar de ce nu am slăbit. În plus, dragul meu partener este înnebunit după dulciuri și aduce la fiecare antrenament ciocolată sau orez cu lapte. Cum să slăbesc?”

Muneer: ”Cred că am slăbit 2 kilograme.”

Raluka: “Nu am slăbit, din contră, m-am îngrășat pentru că nu am timp să merg la sală și mănânc mai mult.”

Nicolai Tand: ”Chiar nu știu să vă spun și nici nu mă preocupă acest aspect.”

Diana Munteanu Niculescu: ”N-am slăbit, dar simt o tonifiere.”

Cosmin Seleși: ”Pe cântar acul nu a coborât, dar am scăzut, totuși, câțiva centimetri în talie.”

Advertisement

Cosmina Păsărin: “Am slăbit vreo 2 kilograme, deoarece în primele zile de repetiții am fost destul de stresată, pofta de mâncare a fost scăzută și nu am avut o alimentație corespunzătoare. Acum, după ce am trecut cu brio peste perioada de acomodare, lucrurile au revenit la normal.”

Alina Eremia: ”De când am început antrenamentele, am mai slăbit două kilograme. Eu eram oricum în plin proces de slăbire, în urma căruia am reușit sa scap de 10 kilograme.”

Mihai Ristea: ”De când m-am apucat de repetiții nu m-am cântărit, dar mi se tot spune că pare că am slăbit. Nu știu dacă Luiza a slăbit sau eu m-am obișnuit cu ea, dar pe ea o ridic mult mai ușor acum.”

Sandra Izbașa: ”Mă mențin la aceeași greutate, probabil că uneori mai pun sau mai scad 200 de grame, dar cam atât.”

Vladimir Drăghia: ”Nu am scăzut în greutate.”

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending