Connect with us

Life Style

Celebritățile care au ajuns să deteste platformele sociale!

Published

on

Reclame

Platforma socială este unul din principalele instrumente de promovare pentru multe celebrităţi, care pot astfel să interacţioneze şi cu fanii lor, cu toate acestea unele staruri de la Hollywood preferă să păstreze distanţa faţă de social media. Julia Roberts, Jennifer Lawrence, Mila Kunis, Brad Pitt şi Ryan Gosling se numără printre celebritățile, care fie detestă platforma de socializare Twitter, fie au conturi oficiale pe care le-au abandonat, informează becomegorgeous.com, notează Mediafax.

Actriţa Jennifer Lawrence şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la Twitter, în 2013, în emisiunea lui David Letterman.

„Ar fi o pedeapsă pentru mine (să am cont pe Twitter, n.r.). Ca şi cum mi-ar impune un judecător un termen de eliberare condiţionată de şase luni şi, în schimb, ar trebui să scriu despre lucruri întâmplătoare despre care nimănui nu-i pasă”, a declarat Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence

George Clooney se numără printre celebrităţile care văd în Twitter un potenţial pentru lucruri dezastruoase.

„Într-o noapte de petrecere, vii acasă după ce ai băut prea mult şi te uiţi la televizor şi te enervează ce spune cineva despre tine şi te duci şi ripostezi (pe Twitter, n.r.)”, a declarat George Clooney într-un interviu acordat revistei Esquire.

George Clooney

Actriţa Kristen Stewart a declarat încă din 2010 că platformele sociale transformă oamenii în „informatori” pentru paparazzi. Ea a mai spus că Twitter i-a stricat fiecare zi din viaţă. „Pentru că oamenii scriu (pe Twitter, n.r.): «Chiar acum stau lângă Kristen Stewart» şi apoi paparazzi apar”, a declarat Kristen Stewart într-un interviu acordat revistei Flaunt.

Kristen Stewart

Actorul australian, Chris Hemsworth, devenit un nume important la Hollywood, după ce a jucat în peliculele „Thor” şi „The Avengers”, este de asemenea îngrijorat în privinţa platformelor sociale.

 „Cred că există pericolul de a fi foarte expus. Păstrarea misterului asupra propriei persoane le stârneşte interesul oamenilor pentru a te vedea pe marele ecran”, a declarat acest pentru revista Prestige Hong Kong.

Chris Hemsworth

Bradley Cooper se teme de impactul pe care l-ar putea avea asupra muncii sale o relaţie strânsă cu fanii săi.

„Dacă ştiu atât de multe despre tine şi joci un personaj într-un film, atunci îmi va fi foarte greu să uit cine eşti”, a declarat actorul pentru OK! TV.

Bradley Cooper

Una dintre celebrităţile care nu au cont pe Twitter, actriţa Mila Kunis s-a ţinut departe şi de Facebook.

„Pot să înţeleg că folosesc platforma Twitter politicienii şi oamenii care se ocupă de cauze umanitare sau care fac ceva productiv. Dar nimeni nu ar trebui să mă urmărească. De ce? Ca să pot să vă spun că îmi stă bine părul?”, i-a spus Mila Kunis lui Craig Ferguson, într-o emisiune din 2011.

Mila_Kunis

Julia Roberts, una dintre cele mai bine plătite actriţe la nivel internaţional, nu este interesată să fie mai aproape de fanii săi prin intermediul Twitter. Considerând platformele media o distracţie temporară, Julia Roberts a spus că acestea sunt precum vata pe băţ.

„Pare atât de atractivă şi pur şi simplu nu te poţi abţine să nu mănânci, dar apoi sfârşeşti prin a avea degete lipicioase şi ţi se termină instantaneu interesul”, a spus Julia Roberts.

Julia Roberts

Ryan Gosling are cont oficial pe Twitter, dar l-a abandonat încă din 2011. A mai postat o singură dată în aprilie 2013, însă de atunci nu pare să mai fi fost interesat de această platformă.

Ryan Gosling

Brad Pitt şi-a făcut un cont pe echivalentul Twitter din China, platforma Sina Weibo, însă l-a folosit doar pentru a-şi anunţa vizita în această ţară, pentru a o ajuta pe partenera sa de viaţă, Angelina Jolie, în turneul de promovare a filmului „Maleficent”. De atunci, Brad Pitt a abandonat acest site şi nu există niciun semn că ar avea un cont oficial de Twitter.

Brad Pitt

Foto Credit: Facebook.com

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show10 ore ago

Szilard si Variu, cei doi mari castigatori ai competitiei „Insula de 1 milion”

ENTERTAINMENT23 de ore ago

VIDEO Huiduielile de la concertul Coldplay de la București, în presa internațională: „S-au reaprins dezbaterile despre rasism în România”

Emisiunio zi ago

URMEAZĂ ÎNTREBAREA Marina Almășan, invitată in emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la KANAL D

Premieră TV3 zile ago

Tablou de familie – Un nou serial turcesc, încărcat de dramatism, în premieră, la Kanal D!

Vedete TV3 zile ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

FOTBAL3 zile ago

Experții din studiourile UEFA EURO 2024, Ciprian Marica, Răzvan Raț, Laurențiu Reghecampf, Alexandru Chipciu și Florin Răducioiu, oferă primele declarații înainte de startul turneului!

Seriale3 zile ago

Brigada Nimic se apropie de final! Miercuri seară, aventurile celor patru polițiști au adus hohote de râs în casele telespectatorilor

EVENTS3 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Sport4 zile ago

Costin Ștucan și Cătălin Oprișan sunt prezentatorii Studioului UEFA EURO 2024, la PRO TV!

AUDIENȚE TV5 zile ago

Aseară, comedia a cucerit România! Brigada Nimic a fost, din nou, lider incontestabil de audiență!

Sport5 zile ago

PRO TV anunță echipa celor care vor comenta meciurile de la EURO 2024, din 14 iunie: ”una dintre vocile care vor încerca să ajute telespectatorii să fie implicați total”

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending