Connect with us

Emisiuni

Velea cântă la ventilator şi Brenciu este legat de scaun, la „Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

În ediția de sâmbătă, 26 aprilie, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, care se transformă în Jim Carrey din filmul “Masca”, îi face o farsă lui Alex Velea și îi montează pe stativ, în locul microfonului, un ventilator de mână.

Și, în plină filmare, după ce coboară din lift pe scenăși începe să cânte “Cui nu-i place dragostea?”, piesa lui Nicolae Furdui Iancu, solistul de muzică populară în care se transformă, constată că nu i se aude vocea.

Se uită nedumerit la obiectul care “a răsărit” pe stativ și îl umflă râsul când îi vede și pe colegii săi, concurenții de pe canapea, cât de tare se amuză de situație.

“Băi, ăsta-i nebun! Bravo, asta înseamnă să fii Jim Carey, mă!”, strigă Pepe către Doru Todoruț, de la masa juriului, după ce piesa se întrerupe.

Iar Brenciu se ridică și vine să-i strângă mâna lui Velea.

Ca să poată urmări în liniște prestația concurenților, măcar de această dată, jurații de la “Te cunosc de undeva!” îl leagă de scaun pe Brenciu și îi acoperă gura cu bandă adezivă.

Și îl lasă să stea așa o vreme, până când Horia îi promite lui Andrei Aradits, președintele juriului, să fie cuminte, decent, cu bun simț și să vorbească scurt și la obiect.

Pentru că nu-l convinge întru totul, Aradits îi dezlipește doar banda adezivă de pe gură, lăsându-l în continuare legat. Așa se face că Raluka, prima concurentă, se va așeza în brațe la Brenciu, la momentul în care acesta îi va comenta prestația.

“Îți mulțumesc din suflet pentru că nu te-ai oprit din cântat când ai alunecat pe rochie…”, i-a spus acesta, privind-o în ochi.

Și ar mai fi ținut-o în brațe mult și bine, dacă nu intervenea, categoric, președintele juriului, toate la „Te cunosc de undeva”, la Antena 1, de la 20.30.

horia-brenciu-te-cunosc-de-undeva-1

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending