Verdict final în cazul morţii lui Michael Jackson: doctorul Murray a fost găsit vinovat - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Verdict final în cazul morţii lui Michael Jackson: doctorul Murray a fost găsit vinovat

Published

on

Doctorul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost gasit vinovat pentru uciderea Regelui Pop, dupa un proces ce a durat aproape 2 ani.

Curtea Superioara din Los Angeles a decis că medicul Conrad Murray este vinovat de ucidere involuntară în cazul morţii megastarului. Soarta medicului a fost decisă de cei 12 membri ai juriului. Cardiologul în vârstă de 58 de ani al lui Michael Jackson se face astfel vinovat de omor prin imprudenţă prin administrare de Propofol. 

Multimea de fani ai Regelui Pop ce se aflau adunati in fata Curtii Superioare au izbucnit in ropote de aplauze si ovatii la aflarea verdictului, multumind juratilor ca "au facut dreptate". "Mulţumim juraţilor", "Murray în cătuşe", "S-a făcut dreptate, l-a ucis pe cel care va fi întotdeauna Regele Muzicii Pop", au scandat admiratorii lui Michael. 

Membrii familiei Jackson şi multe vedete din industria de divertisment au salutat verdictul pronunţat de juraţi contra medicului Conrad Murray,  După proces, mulţi dintre membrii familiei Jackson, care aşteptau verdictul ţinându-se de mâini în sala tribunalului din Los Angeles, au acordat interviuri şi au postat pe Twitter diverse mesaje în care salutau decizia juraţilor, informează accesshollywood.com.   

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending