Connect with us

UTILE

Verificarea contului la pariuri

Published

on

Verificarea contului la casele de pariuri online licentiate este o procedura obligatorie prin lege, pe care orice jucator trebuie sa o indeplineasca. Daca nu stii ce presupune verificarea contului, atunci vei gasi in randurile ce urmeaza toate informatiile necesare – de ce trebuie sa iti verifici contul, ce documente trebuie sa trimiti catre agentie, cat timp dureaza verificarea si alte detalii utile.

De ce sa iti verifici contul la pariuri online

Indiferent de casa de pariuri la care alegi sa iti deschizi cont, la un moment dat va trebui sa parcurgi etapa de verificare a acestuia. Daca inca esti in cautarea unui operator licentiat de pariuri online la care sa te inregistrezi, iti poti face la Gets Bet cont si sa pariezi astfel la una dintre cele mai bune agentii de pariuri de pe internet.

Verificarea contului la pariuri trebuie realizata in cel mult 30 de zile de la prima depunere sau 6 luni de la inscrierea pe site. In caz contrar, contul tau va fi blocat, iar eventualele sume de bani ramase in cadrul lui vor fi virate catre bugetul de stat. Iata mai jos motivele pentru care trebuie si merita sa iti verifici contul la agentiile online de pariuri:

  • Obligativitatea prin lege – aceasta conditie de verificare a contului este impusa prin reglementarile ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc), astfel ca daca nu o vei realiza, la un moment dat nu iti vei mai putea accesa contul de joc
  • Depuneri nelimitate – cu un cont neverificat nu vei putea depune in total mai mult de 200 Euro sau echivalentul in RON; odata ce ti-ai verificat contul il vei putea incarca cu orice suma de bani doresti
  • Cereri de retragere – dupa ce iti vei verifica contul vei putea retrage castigurile in orice moment doresti, lucru care nu este posibil cu un cont neverificat

In plus fata de cele deja prezentate, unii operatori de pariuri online isi recompenseaza clientii chiar si cu bonusuri fara depunere pentru verificarea contului. Asadar, ai toate motivele sa parcurgi aceasta etapa de verificare cat mai repede posibil dupa ce ti-ai deschis contul.

Documente necesare pentru verificarea contului

O verificare completa a contului de pariuri online presupune 3 etape. Totusi, doar primele 2 pe care ti le voi prezenta mai jos sunt obligatorii, iar cea de-a treia nu este intotdeauna necesara:

  • Verificarea identitatii – trebuie sa trimiti o poza cu un act de identiate personal (buletin, pasaport, permis de conducere) pentru a-ti fi verificata identitatea, faptul ca esti o persoana majora si ca informatiile introduse la inregistrarea pe site sunt corecte si corespund cu realitatea
  • Verificarea metodei de plata – la agentiile de pariuri online licentiate poti depune utilizand numai metode de plata care iti apartin (care sunt pe numele tau) si trebuie sa dovedesti acest lucru. Daca ai depus cu cardul bancar va trebui sa trimiti o poza fata/verso cu acesta (lasand vizibile doar primele 6 si ultimele 4 cifre ale cardului si acoperind codul de securitate), in timp ce pentru depunerile cu portofele electronice (Skrill, Neteller, Paysafecard) va fi necesar un print screen din cadrul contului tau
  • Verificarea adresei – in ultima faza iti poate fi solicitat si un document care sa dovedeasca adresa la care locuiesti, asta deoarece doar jucatorii rezidenti romani pot paria la agentiile cu licenta ONJN. In acest caz poti trimite o copie a unei facturi de utilitati emisa pe numele tau, un extras de cont bancar in care sa apara adresa ta sau o scrisoare de corespondenta cu una dintre institutiile statului (primarie, politie etc.)

Cum trimiti documentele?

Trimiterea documentelor se poate face in doua moduri de obicei. Pe majoritatea site-urilor de pariuri online exista o sectiune dedicata chiar pe platforma acolo unde poti incarca documentele necesare pentru verificarea contului.

Daca totusi nu exista o astfel de sectiune, atunci va trebui sa trimiti un e-mail pe o adresa specificata in care sa atasezi documentele cerute. Mesajul trebuie trimis de pe adresa de e-mail cu care ti-ai deschis contul de pariuri.

Ce mai trebuie sa stii?

  • In cazul in care contul tau a fost blocat pentru neverificarea la timp a acestuia, atunci contacteaza serviciul de Relatii Clienti si explica-le situatia, in incercarea de a-l debloca. Sub nicio forma sa nu iti deschizi un alt cont, deoarece exista toate sansele sa ramai cu ambele conturi blocate.
  • Daca unul sau mai multe documente trimise ti-au fost respinse, din diferite motive, va trebui sa le incarci din nou, respectand indicatiile primite.
  • De obicei, verificarea contului la pariuri online nu dureaza mai mult de 48 de ore din momentul trimiterii documentelor. Daca totusi echipa tehnica se confrunta cu mai multe solicitari in perioada respectiva, atunci timpul de asteptare se poate prelungi un pic.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending