Veronica Cara face dezvaluiri despre Bianca Dragusanu: ”Eu am invatat-o sa scrie corect!”

0
555

Veronica A. Cara este invitata Florentinei Fantanaru la “Dincolo de aparente”, editia care se va difuza sambata, 9 noiembrie, ora 18.00.

Una din intrebarile pe care vedeta Antena 2, Florentina Fantanaru, i le-a adresat invitatei sale a fost despre prietenia dintre ea si Bianca Dragusanu.

Veronica marturiseste, in exlusivitate pentru Antena 2:

”Am ajutat-o foarte mult pe Bianca, invatand-o tot felul de lucruri, pentru ca a parut ca ea si-ar dori acest lucru. Am invatat-o sa scrie corect, sa vorbeasca corect. Am invatat-o miturile clasice, pentru ca era trista de multe ori… De exemplu venea Mircea N. Stoian la emisiune, pe vremea cand lucrau impreuna, la emisiunea Antenei 1 ( “Un show pacatos” ) si o ironiza ca nu stie cine este Narcis. Si atunci ii spuneam… hai sa vorbim despre marile legende ale lumii si ii povesteam legendele lumii. Supararea mea pe Bianca era ca nu facea scoala. Imi promisese la un moment dat ca o sa faca….am lasat-o sa aleaga….imi doream pentru ea asta, pentru ca stiam ca scoala ne da siguranta, chiar daca n-ar fi profesat, dar ar fi securizat-o si i-ar fi crescut stima de sine. Am mers pana intr-acolo incat i-am spus ca ma duc cu ea la examenul de admitere, ca o sa ma duc la toate examenele, in general.”, povesteste Veronica A Cara la “Dincolo de aparente”.

Comentarii