sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLEVeste șoc! Află ce i s-a întâmplat omului de afaceri Nicușor Stan...

  Veste șoc! Află ce i s-a întâmplat omului de afaceri Nicușor Stan în vacanță!

  Așa cum ne-a obișnuit cu vacanțele sale și croazierele extravagante, de data aceasta WEEDING planner-ul Nicușor Stan a ales să se relaxaze și să se detașeze de cotidian în insulele Maldive. Acesta a postat pe paginile sale mai multe fotografii și filmulețe din locația exotică. Însă așa cum știm, dacă nu există putina adrenalina, vacanța nu este una “cum trebuie”.

  Într-una din zile în timp ce omul de afaceri se bucura de apa caldă și soarele torid, admirând priveliștea și atmosfera exotică, a fost acostat de un rechin de recif. Însă, din fericire acesta este unul dintre rechinii prietenoși cărora le place să înoate alături de turiști și nu sunt agresivi. Așadar, omul de afaceri Nicușor Stan se pare că trăiește viața la intensitate maxima și nu se ferește de experiențe noi, chiar dacă acestea pot fi periculoase .

  “Îmi plac vacantele fiindcă ele ne oferă experiențe noi! Anul acesta am fost deja în Maldive, Mexic și Italia și urmează să mă hotărăsc unde voi merge la toamnă, fiindcă acum pregătim sezonul de nunți. Orice vacanță și experiență reprezintă o lecție nou învățată și în viață este important să ne dezvoltăm cât mai mult această latură”, a declarat Domnul Nicușor Stan.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente