Veste soc pentru Antena 3 si Antena 1. Posturile de televiziune trebuie sa plateasca o amenda de 5 milioane de lei! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Veste soc pentru Antena 3 si Antena 1. Posturile de televiziune trebuie sa plateasca o amenda de 5 milioane de lei!

Published

on

Decizie dura pentru trustul Intact dupa ce au fost anuntate doua masuri extrem de grave, este vorba de o amenda de 5 milioane de lei si o veste pentru realizatorul Antena 3, Mihai Gadea. 

VIDEO DIGI 24: Grupul Intact trebuie să plătească despăgubiri de 5 milioane de lei companiei RCS & RDS

Trustul Intact a aflat că Antena 1 și Antena 3 trebuie să plătească companiei RCS & RDS despăgubiri de 5 milioane de leiși că trebuie să difuzeze timp de o lună, sub formă de știre, din oră în oră, decizia judecătorilor. Suma a fost stabilită printr-o sentinţă a magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, anunta Reporter Virtual.

În plus, directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a fost dat în judecată de Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti pentru modul în care și-a băgat în insolvență, apoi în faliment, firma MG Media Productions SRL, mai noteaza sursa citata.

La acestea se adaugă și problemele pe care Antena 3 le are cu sediul din Băneasa, care a fost pus sub sechestru de ANAF în Dosarul ICA, în care patronul Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare și unde statul trebuie să recupereze, conform deciziei Curții de Apel, suma de 60 de milioane de euro constată ca prejudiciu. mihai gadea si mihai razvan ungureanu 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending