Connect with us

K-News & Culture

„Veterinarul” vine să vindece la Naţional TV. Serialul coreean despre omenie, curaj şi talent în arta medicinei

Published

on

Reclame

            După ce „Rebelul” a împărţit dreptate, este rândul „Veterinarului” să aducă vindecare, în serialul coreean cu acelaşi nume, de pe Naţional TV. De luni, 24 august, ora 17:15, telespectatorii vor putea urmări o producţie istorică impresionantă, o adevărată lecţie de omenie, curaj şi talent în arta medicinei.

 

Serialul a fost lansat în anul 2012 în Coreea de Sud, cu titlul The King’s Doctor (Doctorul Regelui) sau Horse Doctor (Doctorul de cai), de aici şi traducerea „Veterinarul”. Seria de 50 episoade, îl portretizează pe Baek Gwang-hyeon, celebrul doctor care a trăit în timpul Dinastiei Joseon, în perioada 1625–1697. Deşi are origini nobile, în urma unor comploturi şi interese, el ajunge să crească foarte simplu, departe de confort, îngrijind caii şi alte animale de la o fermă. Dar asta nu-l va împiedica să devină din îngrijitor de cai sau veterinar, medic regal şi apoi, primul chirurg cu practici orientale.

Personalitatea sa plăcută, curajul, bunătatea pe care le-o arată pacienţilor, dar şi munca, alături de un talent înnăscut, îl vor ajuta pe doctorul Baek în toate cazurile sale. Ca majoritatea geniilor, el va trebui să înfrunte şi multe prejudecăţi din partea societăţii conservatoare. Însă în lupta sa pentru vindecarea celor bolnavi, o va avea alături pe frumoasa şi talentata asistentă Kang Ji Nyeong, care la rândul ei vrea să demonstreze că o fată nobilă poate munci la fel de mult ca o infirmieră obişnuită. Pe cei doi îi leagă o poveste de dragoste sensibilă, pasiunea pentru medicină, dar şi un trecut care le va dezvălui adevăratele identităţi.

În rolul cunoscutului doctor din Joseon, îl întâlnim pe carismaticul actor Cho Seung-woo, cu o activitate artistică bogată, multitalentat în domeniul actoriei, al teatrului, inclusiv musical, dar şi în muzică. Pentru rolul din serialul „Veterinarul”, artistul sud-coreean a fost premiat cu Marele Premiu Daesang şi Top Excellence Award la ceremonia dedicată cinematografiei MBC Drama Awards, 2012. Pe actriţa Lee Yo-won, fanii serialelor coreene o recunosc din drama istorică Queen Seondeok, unde interpretează memorabil rolul curajoasei regine din istorie. În loc de straiele regale, ea îmbracă aici uniforma medicală, fiind gata să-şi ajute pacienţii şi pe „Veterinar” să descopere leacuri noi.

Aşadar, nu rataţi, de luni până miercuri, ora 17:15, „Veterinarul” la Naţional TV.  Un serial impresionant, unde cea mai importantă lecţie de medicină porneşte de la bunătate.

Articol realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending