Connect with us

Spectacole

Vezi câştigătorii de la Gala Premiilor VIP (galerie foto)

Published

on

Gala Premiilor VIP a adus în atenţia publicului, în cea de-a 104-a ediţie, oameni care s-au remarcat în domenii pornind de la ştiinţă şi viaţă până la premii speciale, de excelenţă şi sport.

Actriţa Tora Vasilescu a primit miercuri seară premiul pentru Eleganţă, înmânat de Adina Buzatu, într-o ceremonie desfăşurată la AmbasadOr Events. „Premiul eleganţei nu ştiu pentru ce mi s-a oferit, poate pentru faptul că ştiu să cos singură, poate pentru faptul că muncesc în grădină, că îmi asortez culorile. Acest premiu mi s-a oferit, poate, pentru eleganţa comportamentului meu. Pentru mine amabilitatea înseamnă eleganţă şi vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine.”, a spus Tora Vasilescu.

La secţiunea Politică premiul a fost acordat viceprimarului sectorului 1 Dan Tudorache pentru munca pe care o depune în folosul şi pentru cetăţenii sectorului său. „Ca viceprimar al sectorului 1, voi continua să slujesc locuitorii sectorului 1 şi mai ales să mă implic, ca voluntar, în acţiunile antidrog. Este o temă care în momentul de faţă şi guvernul se chinuie să o rezolve.”, a promis viceprimarul Dan Tudorache.

Directorul Operei Naţionale Bucureşti, Cătălin Ionescu Arbore, a fost premiat la categoria Cultură care nu a ezitat să invite bucureştenii atât la reprezentaţiile Operei, cât şi la expoziţiile care se organizează în spaţiile Operei Naţionale. Secţiunea Teatru a fost câştigată de actriţa Teatrului de Comedie Mihaela Teleoacă, protagonistă în spectacolul „O scrisoare pierdută”.

Premiul pentru Cel mai bun film a fost acordat filmului documentar „Metrobranding” în regia Anei Vlad şi a lui Adi Voicu, în timp ce premiul pentru Artă populară a revenit artistului Nicolae Voiculeţ. Specialistul în sănătate publică şi management Aurora Dragomirişteanu a primit premiul la categoria Ştiinţă şi Viaţă, „un premiu pentru speranţă la viaţă” cum a fost numit chiar de către câştigătoare, iar trofeul pentru Brandul lunii a revenit clinicii MedLife pentru serviciile medicale oferite pentru copii.

Premiul la categoria Muzică a fost înmânat de către Hotel FM lui Eduard Maya şi Vika Jigulina – cei care au detronat-o şi pe Lady Gaga în Billboard Hot 100. Premiul la categoria Evenimentul lunii a fost decernat  Festivalului de Teatru de la Sibiu, cel care a reuşit să aducă încă o dată Sibiul în atenţia lumii. Designerul Liza Panait a fost premiată la categoria Modă de Maia Morgenstern, iar echipa de fotbal Oţelul Galaţi, cea care a reuşit pentru prima dată în istorie să câştige titlul de campioană a României, a primit premiul la categoria Sport.

Distincţiii speciale au fost oferite tinerei regizoare Chris Simion, cunoscută în România pentru “Dragostea durează 3 ani”,  “Te iubesc! Te iubesc?”şi “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, dar şi regizorului Dan Puric care a surprins pe toată lumea în momentul când a început să spună bancuri. Premiul de Excelenţă al ediţiei din luna iunie a Galei Premiilor VIP a revenit realizatoarei de emisiuni Mărioara Murărescu.

Momentele artistice din cadrul Galei VIP au fost susţinute de Ruxandra Andruta, Diana Năstase, Ozana Barabancea, dar şi de recitalul la nai al lui Nicolae Voiculeţ, Prezentatorii evenimentului au fost Eda Marcus şi Andreas Petrescu.

 

Sursa: agerpres

Advertisement

Foto Credit: revistavip.net

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending