Connect with us

Evenimente

Vezi câştigătorii de la Gala Premiilor VIP (galerie foto)

Published

on

 

Gala Premiilor VIP a adus în atenţia publicului, în cea de-a 104-a ediţie, oameni care s-au remarcat în domenii pornind de la ştiinţă şi viaţă până la premii speciale, de excelenţă şi sport.

Actriţa Tora Vasilescu a primit miercuri seară premiul pentru Eleganţă, înmânat de Adina Buzatu, într-o ceremonie desfăşurată la AmbasadOr Events. “Premiul eleganţei nu ştiu pentru ce mi s-a oferit, poate pentru faptul că ştiu să cos singură, poate pentru faptul că muncesc în grădină, că îmi asortez culorile. Acest premiu mi s-a oferit, poate, pentru eleganţa comportamentului meu. Pentru mine amabilitatea înseamnă eleganţă şi vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine.”, a spus Tora Vasilescu.

La secţiunea Politică premiul a fost acordat viceprimarului sectorului 1 Dan Tudorache pentru munca pe care o depune în folosul şi pentru cetăţenii sectorului său. “Ca viceprimar al sectorului 1, voi continua să slujesc locuitorii sectorului 1 şi mai ales să mă implic, ca voluntar, în acţiunile antidrog. Este o temă care în momentul de faţă şi guvernul se chinuie să o rezolve.”, a promis viceprimarul Dan Tudorache.

Directorul Operei Naţionale Bucureşti, Cătălin Ionescu Arbore, a fost premiat la categoria Cultură care nu a ezitat să invite bucureştenii atât la reprezentaţiile Operei, cât şi la expoziţiile care se organizează în spaţiile Operei Naţionale. Secţiunea Teatru a fost câştigată de actriţa Teatrului de Comedie Mihaela Teleoacă, protagonistă în spectacolul “O scrisoare pierdută”.

Premiul pentru Cel mai bun film a fost acordat filmului documentar “Metrobranding” în regia Anei Vlad şi a lui Adi Voicu, în timp ce premiul pentru Artă populară a revenit artistului Nicolae Voiculeţ. Specialistul în sănătate publică şi management Aurora Dragomirişteanu a primit premiul la categoria Ştiinţă şi Viaţă, “un premiu pentru speranţă la viaţă” cum a fost numit chiar de către câştigătoare, iar trofeul pentru Brandul lunii a revenit clinicii MedLife pentru serviciile medicale oferite pentru copii.

Premiul la categoria Muzică a fost înmânat de către Hotel FM lui Eduard Maya şi Vika Jigulina – cei care au detronat-o şi pe Lady Gaga în Billboard Hot 100. Premiul la categoria Evenimentul lunii a fost decernat  Festivalului de Teatru de la Sibiu, cel care a reuşit să aducă încă o dată Sibiul în atenţia lumii. Designerul Liza Panait a fost premiată la categoria Modă de Maia Morgenstern, iar echipa de fotbal Oţelul Galaţi, cea care a reuşit pentru prima dată în istorie să câştige titlul de campioană a României, a primit premiul la categoria Sport.

Distincţiii speciale au fost oferite tinerei regizoare Chris Simion, cunoscută în România pentru “Dragostea durează 3 ani”,  “Te iubesc! Te iubesc?”şi “Ce ne spunem când nu ne vorbim”, dar şi regizorului Dan Puric care a surprins pe toată lumea în momentul când a început să spună bancuri. Premiul de Excelenţă al ediţiei din luna iunie a Galei Premiilor VIP a revenit realizatoarei de emisiuni Mărioara Murărescu.

Momentele artistice din cadrul Galei VIP au fost susţinute de Ruxandra Andruta, Diana Năstase, Ozana Barabancea, dar şi de recitalul la nai al lui Nicolae Voiculeţ, Prezentatorii evenimentului au fost Eda Marcus şi Andreas Petrescu.

 

Sursa: agerpres

Foto Credit: revistavip.net

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Giulia Tabără – locul I ” Festivalul Junior Music Fest 2019 ” – ediția a V- a Brașov

Published

on

 

La acest sfârșit de săptămână, respectiv 5-6 octombrie 2019,a avut loc la Brașov, a V-a ediție a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți “Junior Music Fest “.Peste 120 de concurenți din toate colțurile țării, un juriu de calibru format din Aurelian Temisan, Luminița Anghel, Monica Davidescu, Ciro de Luca și Nicole Cherry, premii atractive și recitalurile invitaților, au transformat Brașovul intr-o lume de poveste.

Câștigătoare a concursului internațional “Sanremo Junior ” la dor 10 ani,finalista în două ediții a concursului “Next Star “,Giulia Tabără obține locul I la “Festivalul Junior Music Fest Brașov 2019 ” – ediția a V-a, impresionand atât publicul cât și juriul cu interpretarea sa.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Evenimente

Atelierele ILBAH pentru a 3-a oara consecutiv la MODEXPO  

Published

on

 

Rampa de lansare pentru industria de fashion

Pentru a doua oara in acest an, in perioada 26-29 Septembrie am asistat la o demonstratie inedita oferita de Atelierele ILBAH, care pentru a 3-a oara au adus la ROMEXPO, in cadrul expozitiei internationale MODEXPO, 6 workshop-uri GRATUITE de Croitorie.

Expozitia MODEXPO a avut loc in Pavilionul B2, unde peste 50 de companii nationale si internationale au oferit vizitatorilor ocazia de a achizitiona tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii.

Pe parcursul celor 4 zile de expozitie Atelierel ILBAH au sustinut 6 ateliere de Croitorie sub umbrela “Descopera Tainele Croitoriei”, atelierele care de fiecare data s-au bucurat de un succes rasunator si au adus zambetul pe buzele partcipantilor.

Atelierele ILBAH sustin industria textila, din care face parte si meseria de croitor, una dintre cele mai vechi si nobile meserii, la foarte mare cautare in marile orase ale tarii dar si in strainate. In cadrul celor 6 workshop-uri partcipantii, fie amatori sau pasionati, au primit o lectie gratuita de croitorie de la trainerii Atelierele ILBAH, traineri cu vaste cunostinte si experienta in domeniu. Cei prezenti au invatat cum sa foloseasca masinile performante de cusut marca Brother, partener official Atelierele ILBAH, si cum sa realizeze un obiect textil folosind tehnici de ultima generatie. La finalul celor 2 ore interactive vizitatorii au plecat cu zambet larg si cunostinte noi, cu care ulterior isi vor alimenta hobby-ul sau de ce nu vor urma acest drum spre o viitoare cariera.

 

Organizator: Atelierele ILBAH.

Eveniment sustinut de Romexpo.

Parteneri: Cusut si Brodat, Brother, Tipare de Croitorie

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BAZAR

De Ziua Internațională a cafelei, Starbucks aduce oamenii împreună

Published

on

 

În fiecare an, pe 1 octombrie, lumea se adună pentru a sărbători băutura care ne unește pe toți, cafeaua, dar și pentru a recunoaște meritele numeroaselor părți importante implicate în procesul obținerii acestei băuturi – de la fermieri, la prăjitori, la barista – care se dedică creării și servirii băuturii pe care toți o iubim. În prima zi de octombrie, Starbucks sărbătorește această unitate mondială prin evenimente semnificative în cafenelele din România, prin barista talentați care fac demonstrații inedite de preparare a cafelei și prin alte surprize.

Cafeaua Starbucks nu ar fi posibilă fără fermierii din întreaga lume care o cultivă. De aceea, brandul lucrează alături de aceștia pentru a sprijini practicile agricole durabile și comunitățile de care aparțin.

 „Cafeaua aduce oamenii împreună și suntem foarte mândri de acest lucru. Credem în sustenabilitate și în rolul nostru de a-i face pe fermieri mai puternici și mai încrezători”, a declarat Karol Zuradzki, Director Regional Starbucks România, Bulgaria și Serbia.  

Peste 25 de milioane de producători de cafea din întreaga lume se confruntă cu impactul unui climat în schimbare. Acesta este motivul pentru care, din punct de vedere al mediului, Starbucks lucrează pentru a soluționa provocările agricole care amenință traiul fermierilor, având misiunea de a face cafeaua primul produs agricol sustenabil din lume. Astăzi, 99% din cafeaua achiziționată de Starbucks la nivel mondial este verificată în conformitate cu Practicile „Coffee and Farmer Equity” (C.A.F.E.), practici care au ajutat fermierii să-și îmbunătățească performanțele legate de mediu, ținând sub control impactul schimbărilor climatice de mai bine de 15 ani.

Din punct de vedere economic, Starbucks face investiții financiare în susținerea fermierilor pe termen lung și în perioade de criză. Cafeaua rămâne o parte critică a economiei pentru mii de fermieri de cafea. Dar, ca orice cultură, este sensibilă la fluctuațiile de prețuri datorate unei varietăți de factori, cei mai mulți fiind în afara controlului fermierilor. Când prețurile globale ale cafelei s-au redus la sfârșitul anului 2018, Starbucks s-a angajat să obțină 20 de milioane de dolari în fonduri de ajutor de urgență pentru fermierii mici din Nicaragua, Guatemala, El Salvador și Mexic. Fondurile sporesc acum veniturile pe care le-au primit pentru recolta lor și contribuie la creșterea stabilității acestora.

Mai mult, Starbucks sprijină educația și inovația de tip open-source pentru a ajuta fermierii prin productivitate și durabilitate. Până în prezent, Starbucks a instruit peste 52.000 de fermieri oferind acces gratuit la educație și resurse prin Centrele sale de sprijin pentru fermieri, cu un obiectiv de a ajunge la 200.000 de fermieri până în 2020.

Așadar, a fi client Starbucks înseamnă mai mult decât a cumpăra o cafea, înseamnă că faci parte din toate aceste eforturi de susținere pentru a face comunitățile agricole locale mai puternice și mai încrezătoare.

„Experiența cafelei Starbucks poate fi rezumată astfel: o cafea excelentă, servită într-un decor modern și confortabil, într-o atmosferă amicală și relaxantă, de către barista zâmbitori și extrem de bine pregătiți, parte a unei echipe care nu se limitează doar la a vinde cafea, ci se preocupă și de amprenta sa asupra lumii și manifestă grijă față de toți cei implicați în producerea cafelei. Pe 1 octombrie nu sărbătorim doar cafeaua, ci îi sărbătorim pe toți cei care o fac specială pentru noi. Vă mulțumim că sărbătoriți alături de noi și că dovediți faptul că, într-adevăr, Cafeaua Unește!”, continuă Karol.

#CoffeeUnites

 

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume. Prin angajamentul de neclintit pentru excelență și în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experiența unică Starbucks în viața fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăși cu noi experiența, vă rugăm să ne vizitați în locațiile noastre sau online pe news.starbucks.com și Starbucks.com.

Despre AmRest

AmRest Holdings SE este unul dintre cei mai importanți operatori de restaurante din Europa, listați public. Portofoliul Grupului este format din cele patru branduri în franciză (KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King) și cinci branduri pe care le deține (La Tagliatella, Blue Frog, Kabb, Bacoa, Sushi Shop). În prezent AmRest operează rețeaua de peste 2100 restaurante în segmentele Restaurante cu Servire Rapidă și Restaurante Casual Dining din 26 țări: Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia, Austria, Rusia, Spania, Portugalia, Franța, Germania, Armenia, Azerbaidjan, China, Belgia, Iran, Italia, Luxemburg, Arabia Saudită, Elveția, EAU, Marea Britanie. Mai multe informații disponibile pe webpage: www.amrest.eu/en

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: