Connect with us

Premieră TV

ANIVERSARE PRO TV. Vezi cat de sexy era cea mai iubita prezentatoare de stiri la 18 ani! (galerie foto)

Published

on

Cum arata Andreea Esca la 18 ani si cat de visatoare era, puteti afla din urmatorul interviu acordat de vedeta stirilor Pro Tv. Stirista considera ca ”visul romanesc” este o tara cu oameni care sa-si traiasca decent batranetea, cu tineri care sa aiba posibilitatea sa se dezvolte fara sa fie nevoiti sa plece in strainatate.

Ce inseamna pentru tine “Gindeste liber”, corelat cu “Eu fac Romania”?

Cred ca avem sansa sa fim o generatie care are posibilitatea de a visa, de a construi si de a-i ajuta si pe cei din jur sa-si implineasca dorintele. Cred ca am invatat ca depinde si de noi ce se intimpla in tara noastra si cred ca nu avem voie sa ramanem indiferenti.

Care este pentru tine “visul romanesc”?

O tara cu oameni care sa-si traiasca decent batranetea, cu tineri care sa aiba posibilitatea sa se dezvolte fara sa fie nevoiti sa plece in strainatate, cu bolnavi care sa se trateze intr-un sistem medical civilizat, cu autoritati carora sa le pese de patrimoniu.

Cum va doreati la 18 ani sa arate Romania zilelor noastre?

La 18 ani nu ma gandeam la asa lucruri marete. Voiam doar sa fiu o studenta mai rasarita.

Cum va imaginati la 18 ani ca va arata viata voastra in viitor? Seamana ceea ce va imaginati atunci cu ceea ce traiti astazi?

Nu mi-am facut niciodata asemenea proiectii. Dar astazi sunt un om implinit care doreste insa mai mult bine pentru semeni.

Cum arata Romania pe care o “faci” tu?

Arata curat. Din toate punctele de vedere.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending