Connect with us

Life Style

Vezi câți bani a câștigat Horia Tecău din contractele de publicitate obținute de Andreea Raicu pentru el!

Avatar

Published

on

În perioada în care formau un cuplu, Andreea Raicu i-a făcut rost fostului ei iubit de două contracte importante de publicitate, în urma cărora Horia Tecău s-a ales cu o limuzină de 60.000 de euro şi cu încă 10.000 de euro, pentru reclama la un şampon, informează Libertatea.

Andreea Raicu Moments 1

“Ban la ban trage”, spune o veche vorbă românească. Ei bine, Horia Tecău, sportivul care a câştigat peste un milion de euro din tenis, şi-a mărit conturile şi graţie idilei avute cu Andreea Raicu, fără a pune însă mâna pe rachetă.

Îndrăgostită până peste cap, vedeta TV n-a fost deloc zgârcită şi i-a pus pe tavă fostului iubit două contracte foarte avantajoase de publicitate, cu firme cu care, de altfel, a colaborat şi ea. Astfel, ca şi fosta sa iubită, Tecău s-a ales cu un BMW de toată frumuseţea, fără a scoate vreun ban din buzunar, de care este foarte mândru.

“Indiferent dacă am mers la munte, pe viscol, sau pe litoral, cu patru genţi în portbagaj, m-am simţit în siguranţă, m-am simţit elegant şi sportiv. Îmi place maşina pe care o conduc şi am încredere în ea”, spunea tenismenul la scurt timp după semnarea contractului.
Cu doar câteva săptămâni înaintea despărţirii, Tecău s-a mai ales cu încă 10.000 de euro, după ce, tot la recomandarea Andreei Raicu, a devenit imaginea unui şampon.

“Când vine vorba despre îngrijirea părului îmi place să-i cer şi Andreei sfatul. Soluţia recomandată de ea mă ajută să câştig mai mult timp pentru pasiunile mele”, a declarat tenismenul în promo-ul produsului respectiv.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending