Vezi ce a declarat Robert Turcescu dupa ce postul B1TV a fost sanctionat de catre CNA! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Vezi ce a declarat Robert Turcescu dupa ce postul B1TV a fost sanctionat de catre CNA!

Published

on

Dupa decizia luata de CNA de a sanctiona postul B1 TV cu suma de 70.000 de lei din cauza lipsei de impartialitate in cadrul emisiunii „Sub semnul intrebarii” realizate de Robert Turcescu, jurnalistul a luat atitudine dupa aceasta decizie.

In cadrul propriei emisiuni realizatorul Robert Turcescu si-a inceput pledoaria, fiind uimit de decizia CNA de a amenda postul B1TV din cauza unor afirmatii legate de modificarile care au avut loc in Codul Penal.

„E adevărat pe parcursul emisiunii am folosit expresii destul de dure pentru că situația era una specială. Destul de dure însemnând că am folosit expresia „tentativă de lovitură de stat”, am folosit expresia „croșeu aplicat statului de drept din România” și am vorbit la un moment dat despre faptul că este anormal ca într-o țară care se pretinde democratică atunci când câțiva inși se gândesc să dea foc democrației trebuie să apelăm la pompierii de serviciu, fie că ei se numesc Statele Unite, fie că este vorba de Uniunea Europeană”.

Jurnalistul a mai adaugat:

„Aceasta este o lovitură dată libertății de exprimare. Dacă spuneți despre  Guvern ca nu guvernează cum trebuie, că România a devenit un stat in care se fura, s-ar putea să se găsească o instituție sau cineva care să spună că s-a comis un delict de opinie”.

Despre amenda data de CNA  postului B1TV puteti citi aici.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending