Connect with us

Life Style

Vezi ce a făcut Roxana Vancea pentru Bendeac!

Published

on

Deşi relaţia dintre apetisanta Roxana Vancea şi comediantul Mihai Bendeac este de dată foarte recentă, şatenei pare că i s-au aprins repede călcâiele şi a decis să-şi demonstreze sinceritatea sentimentelor tatuându-şi pe braţ numele actorului, informeaza Libertatea.

Roxana Vancea

Imaginea inedită a fost postată pe pagina sa de pe un site de socializare chiar de către Mihai, care, deşi a încercat să protejeze identitatea celei care a făcut gestul plin de semnificaţie, a fost dat de gol atât de decolteul inconfundabil, cât şi de sacoul şi brăţara cu care Roxana s-a afişat şi cu alte ocazii.

Imaginea i-a luat prin surprindere pe fanii nonconformistului actor, unii dintre aceştia sperând că tatuajul este “temporar”.
Colegi de platou pentru emisiunea iComedy de la Antena1, Roxana Vancea şi Mihai Bendeac par să ducă mai departe colaborarea, în viaţa reală.

Mihai şi Roxana s-au sărutat pasional, iar imaginea a fost postată, cu mândrie, pe pagina lui de Facebook, chiar de către actor. Acesta a arătat că nu a rămas imun la farmecele fostei “vecine” de la ‘Neaţa şi atunci când, tot pe pagina sa de pe site-ul de socializare, a publicat o imagine cu decolteul generos al Roxanei, pe care a însoţit-o cu textul “Mi-e greu să mă concentrez”.

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Gabi

    24 septembrie 2013 at 16:42

    bendeac e un sarmant, e greu sa-i rezisti, are umor, are carisma, are lipici la public si femeile il plac. Ce nu facem cand ne place cineva??!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending