Connect with us

Emisiuni

EXPERIENTA TRAGICA.Vezi ce a patit o concurenta in timpul galei “X Factor”!

Published

on

În cea de-a doua gală live, concurenţii de la „X Factor” au dat dovadă de un adevărat profesionalism pe scena show-ului, indiferent de experienţa sau de vârsta pe care o au.

In timpul prestaţiei live de vineri, Ana Maria Mihăieş a fost lovită în faţă, din greşeală, de către un dansator. Lovitura a fost atat de puternica incat i-a spart un dinte concurentei. Cu toate acestea ea nu a schitat nimic si a continuat sa cante ca si cum nu se intamplase nimic.

După prestaţia live a Anei, Răzvan Simion şi Dani Oţil, prezentatorii show-ului, şi-au amintit de momentul în care Dan Bittman a căzut de pe scenă în timpul unui concert live, moment în care şi-a rupt mâna şi nasul, iar o oră şi jumătate, până la finalul spectacolului, nimeni nu şi-a dat seama că a avut probleme.

Din păcate, Ana Maria Mihăieş nu a fost salvată de votul publicului şi a ajuns la proba duelului alături de Mădălina Lefter. Dupa lungi momente in care Bittman s-a gandit pe cine va alege,acesta a decis ca va merge mai departe cu Madalina Lefter.

În gala aniversară a show-ului „X Factor”, alături de Ana Maria Mihăieş, au mai părăsit concursul Paolo Lagana din grupa Deliei şi trupa Căminu’ 16, concurenţi aflaţi sub aripa lui Cheloo.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending