Connect with us

Life Style

Vezi ce cantareata celebra isi cumpara mobila second hand!

Published

on

Cântăreaţa britanică Adele, care are o avere de milioane de lire sterline, alege să îşi cumpere mobilă second hand de la magazine de chilipiruri, pentru a mobila camerele de oaspeţi ale reşedinţei pe care o deţine în Sussex, sudul Marii Britanii, informează contactmusic.com.

Adele este ca orice persoană normală – îi plac chilipirurile. Preferă să cumpere de la magazinele localnicilor, aşa că magazinele de chilipiruri sunt singurele către care se îndreaptă”, a spus pentru The Sun o sursă din anturajul artistei.

Însă, deşi economiseşte bani din mobilă, Adele nu se zgârceşte atunci când este vorba să cumpere alte accesorii pentru casă. Astfel, luna trecută, surse au dezvăluit că Adele şi soţul ei, Simon, au cheltuit zeci de mii de lire sterline pe două opere cu imagini ale unor fluturi semnate de Andy Warhol. Cei doi intenţionează, de asemenea, să achiziţioneze creaţii aparţinând lui Damien Hirst şi Banksy.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a cheltuit recent 15.000 de lire sterline pe jocuri video, maşini de pinball şi un joc cu arme.

Sursa: Mediafax

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending