Connect with us

Emisiuni

Vezi ce episod surpriza au pregatit baietii de la Epic Show!

Published

on

Reclame

Epicsodul din 12 mai este influenţat în mod formidabil de semnul astral al prieteniei. În conjuncţie cu amiciţia geo-politică şi cu ascendentul în zodia tovărăşiei, Epic Show-ul de luni este ca un horoscop care dă numai veşti bune la toată lumea. Şi nu numai că dă veşti bune, dar le dă în cel mai amuzant mod posibil.

Începând cu intro-ul muzical-laudativ, continuând cu prezentarea propriei redacţii şi finalizând apoteotic cu tranşarea unui vechi conflict inter-regional, ediţia de luni urmăreşte asiduu împrietenirea telespectatorilor cu un anumit stil de umor. De asemenea, se va promova şi împrietenirea cu reclamele sub-mediocre, prin găsirea de alternative viabile, dar şi cu ideea de Ziua bărbatului, a cărei existenţă va fi pusă sub semnul întrebării şi răspunsurilor retorice.

Şi pentru că în unele cazuri prietenia nu poate fi forţată, un exemplu fiind relaţiile care debutează prin schimburi de replici în mediile virtuale, în emisiunea de luni se va desfăşura o dezbatere tăioasă între două dintre regiunile istorice ale ţării care n-au reuşit nicicum să se împrietenească în ultimele decenii – Oltenia şi Ardealul. Nu ştim încă dacă rezultatul va fi unul concludent, dar sigur va ieşi ceva amuzant.

Aşadar, nu pierdeţi luni, 12 mai, de la ora 20:30, Epic Show, numai la Prima TV.

Epic Show

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending