Connect with us

Grila de programe

Vezi ce pregateste TVR 1 pentru telespectatori, de Crăciun!

Avatar

Published

on

De Crăciun, TVR 1 rezervă pentru telespectatorii săi ediţii speciale ale emisiunilor apreciate şi întâlniri cu vedetele preferate.

 

RADAR DE MEDIA va invita sa urmariti grila de programe a TVR 1:

Miercuri, 25 decembrie

– ora 21.00 – O dată-n viaţă – ediţie de Crăciun

Chiar dacă de obicei Iuliana Tudor îşi aşteaptă telespectatorii joia seara, de Crăciun vedeta TVR face o excepţie şi intră în casele românilor, alături de invitaţii săi, chiar în seara de 25 decembrie, miercuri, pentru o ediţie specială O dată-n viaţă.

Floarea şi Gheorghe, cuplul de actori care ne fac să zâmbim în fiecare ediţie a emisiunii, se aşază, de data aceasta, la unul dintre pupitrele concurenţilor O dată-n viaţă, formând o echipă – speră ei – imbatabilă în ediţia de Crăciun a emisiunii, cu atât mai mult cu cât alături de ei stă nimeni alta decât Sofia Vicoveanca.

Numai că, la pupitrul alăturat se află o altă echipă foarte îndrăgită de publicul românesc: Angela Similea şi Ovidiu Komornyik, doi „ardeleni” veritabili, care l-au cooptat pe Ionuţ Fulea.

Cea de-a treia echipă de concurenţi la ediţia specială O dată-n viaţă este cea formată din… „surorile Anghel” – Monica şi Luminiţa – alături de bănăţeanca Andreea Voica.

 

Joi, 26 decembrie

-ora 14.30 – Duminica în familie – Petrecere de Crăciun în ediţia specială

Folclor, colinde, muzică lăutărească şi dance se regăsesc în emisiunea Ramonei Bădescu

Ansamblul Sărăţelul deschide emisiunea de joi, iar Daniela Condurache povesteşte cum se petrece Crăciunul în Bucovina. Zuralia Orchestra, Mahala Rai Banda, Gelu Voicu şi Ansamblul „Burnasul” din Teleorman vin cu zurgălăi şi cu multă voie bună.

În partea a doua a emisunii suntem invitaţi la dans, alături de Carmen Trandafir, Sylvie şi dominicanul Hevito. Anna Lesko încinge atmosfera cu a sa „Anicyka maya”, iar Alina şi Romeo, alias Alessis intră în platou cântând.

Alături de ei, în jurul bradului de la TVR se aşază încă o familie de muzicieni – Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu şi fiul lor, Alexandru. Maria Dragomiroiu se află şi ea pe lista invitaţilor Ramonei Bădescu la ediţia specială de Crăciun a Duminicii în familie.

„Pluguşorul” nu putea lipsi din program, după cum nu poate lipsi, de la o petrecere cu lăutari, nici Nelu Ploieşteanu. Trupa Autentic îşi aduce cântecul în platoul emisiunii, iar Mioara şi Gina Lincan aleg, de asemenea, să petreacă în familie, alături de taraful Cleante.

Din emisiune nu vor lipsi concursurile pentru public, calendarul evenimentelor săptămânii viitoare, precum şi momentele de umor ale lui Claudiu Bleonţ, care le prezintă telespectatorilor buletinul de ştiri „Chix News”, un horoscop special şi poşta redacţiei.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending