Vezi ce va face Florin Ristei cu cei 120.000 de euro castigati la X Factor!

0
480

“A fost unul dintre cele mai emotionante momente din viata mea. Chiar daca pana acum am rostit de foarte multe ori expresia ‘nu-mi vine sa cred’, ei bine, aseara chiar nu imi venea sa cred ca e adevarat! Imediat cum mi-am auzit numele, am simtit ca imi sare inima din piept de bucurie si m-am prabusit pe scena! Asta am simtit sa fac atunci”, a declarat Florin Ristei, citat de Libertatea.ro.

De asemenea, castigatorul “X Factor” sezonul 3 a marturisit ca, imediat ce s-a terminat filmarea, s-a dus in club cu tot stuff-ul show-ului si o parte dintre concurenti. Cat priveste marele premiu, Florin Ristei stie deja ce va face cu banii.

“Ooo, am o multime de planuri si cateva promisiuni. De exemplu, aseara, inainte de gala, am postat pe Facebook ca daca voi castiga, plec la New York, alaturi de stilistul emisiunii, Catalin de la Berlin. Si prietenilor le-am promis o excursie in Thailanda, si chiar am de gand sa ma tin de promisiune. Iar restul… o sa ii cheltuiesc cu intelepciune”, a spus castigatorul “X Factor”.

“Pana acum am reusit sa vorbesc doar cu mama. M-a sunat chiar azi noapte, tipa in telefon de bucurie, asa cum nu am mai auzit-o niciodata pana acum. Abia astept sa ajung la ai mei”, a mai spus Florin Ristei, subliniind ca nu are deocamdata iubita, si ca nici nu vrea sa vorbeasca despre acest aspect, cu riscul de a parea arogant.

Comentează aici: