Vezi cine este cea mai populară persoană pe Facebook, cu peste 100 de milioane de admiratori! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Vezi cine este cea mai populară persoană pe Facebook, cu peste 100 de milioane de admiratori!

Published

on

Cântăreaţa Shakira este cea mai populară persoană de pe reţeaua de socializare Facebook, după ce artista a stabilit, vineri, un nou record în acest sens, pagina sa având peste 100 de milioane de admiratori, informează Mediafax.

Vineri, artista a fost numită cea mai „plăcută” („liked”) persoană care deţine un cont pe Facebook după ce pagina sa a atins numărul de 100 de milioane de „like-uri” din partea utilizatorilor reţelei. După acest anunţ, în decursul zilei, pagina cântăreţei a depăşit 100 de milioane de admiratori.

Shakira_

„Sunt onorată pentru că am atins acest număr. Social media şi în special Facebook m-au ajutat pe mine, dar şi pe alţi artişti să construim un pod între scenă şi public”, a adăugat aceasta. Am fost capabili să avem conversaţii, unde atât artiştii, cât şi fanii şi-au putut împărtăşi setimentele, reuşitele, dar şi cele mai importante momente din viaţa lor prin intermediul fotografiilor şi a videoclipurilor şi au putut avea un adevărat dialog”,  a spus Shakira într-o declaraţie de presă.

Mark Zuckerberg, creatorul reţelei de socializare Facebook, i-a transmis felicitări Shakirei pentru această realizare. „Felicitări”, a scris acesta într-un comentariu publicat pe pagina cântăreţei, „ce reuşită nemaipomenită pentru o persoană extraordinară”.

Shakira

Foto Credit: facebook.com

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending