Connect with us

Emisiuni

Vezi concurentul care a lasat audienta cu gura cascata la X Factor!

Published

on

Diversitatea a fost ingredientul cheie al audiţiilor pentru cel mai nou sezon X Factor, super show difuzat în fiecare duminicã, de la 20:30, la Antena 1.

De la copii de doar 14 ani şi pânã la oameni veniţi de la mii şi mii de km, cu toţii au vrut sã pãşeascã pe scena X Factor, chiar şi pentru câteva clipe, convinşi cã au ceva de spus în muzicã.

Printre ei şi un tânãr care nu a mai cântat de 8 luni de zile. Aşa şi-a şi început discursul Dragoş, atunci când s-a prezentat în faţa juriului:

„Am emoţii pentru cã nu am mai cântat de 8 luni de zile. Nici mãcar o notã! Nu ştiu ce a fost în capul meu, ştiam cã trebuie sã mã pregãtesc!”

Juraţilor pur şi simplu nu le-a venit sã creadã: „Sunt chiar curioasã cum ai putea sã cânţi!”, i-a spus Delia, iar Cheloo a continuat: „Te cam mãnâncã pielea!”. Dragoş însã nu s-a lãsat, spunându-le cã are peste 200 de piese compuse de el, în limba englezã. „Ce coincidenţã, eu am peste 200 de piese în limba românã!” a completat Cheloo, spre disperarea lui Dan Bittman:

„200? N-am fãcut atâtea în viaţa vieţilor mele. Cum e sã ai atâtea piese?”. Abia atunci tânãrul a putut sã îşi exprime regretul: „Dar cum e sã le ai şi sã nu asculte nimeni? Nu le-am cântat niciodatã, doar le-am compus şi atât!”, a fost discursul care l-a convins pe Cheloo cã ei chiar au ceva în comun: „Noi doi chiar semãnãm!”

Cu toate acestea, juratul X Factor a simţit nevoia sã îi facã şi un „compliment”: „Cu faţa asta de caniş intergalactic… te-a obligat cineva sã vi aici? Asta transmiţi!”

Dacã va reuşi totuşi Dragoş sã îi impresioneze pe cei trei juraţi pentru a trece în urmãtoarea etapã a competiţiei, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod al super show-ului X Factor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. ashley

    1 noiembrie 2013 at 20:18

    „te-a obligat cineva să VII aici?”… ”vii” în cazul acesta se scrie cu doi de ”i” pentru că este o conjugare a verbului ”a veni”!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending