Connect with us

EVENTS

Vezi cum arată Samsung Galaxy Note 4

Published

on

Samsung Electronics Co., Ltd., a anunțat astăzi extinderea gamei de top Galaxy Note cu noul Galaxy Note 4 și Galaxy Note Edge. Îmbinând un nou S Pen cu o experiență de vizionare superioară, Galaxy Note 4 le oferă utilizatorilor cea mai puternică experiență mobilă, unică pe piață, se arată într-un comunicat emis de agenția de relații publice The Practice MSLGROUP.

„Gama Galaxy Note a reprezentat începutul unei inovații extraordinare în industria tehnologiei mobile. Ecranul mai mare și tehnologia emblematică S Pen au lansat un nou standard în cultura smartphone,” a declarat JK Shin, CEO și Președinte al IT&M Communication pentru Samsung Electronics. „Odată cu lansarea gamei Galaxy Note, am transpus în lumea digitală cultura de secole a instrumentelor de scris și a suportului pe care scriem. Noul Galaxy Note 4 reprezintă cea mai rafinată experiență Note de până acum.”

Performanța care contează cel mai mult pentru utilizatori

Galaxy Note 4 păstrează moștenirea Samsung adunată din experiența mobilă fără rival a gamei Galaxy. Display-ul extraordinar de 5,7 inci Quad HD (2560×1440) Super AMOLED reproduce imagini mai clare și în culori mai vii, cu contrast profund, unghiuri mai bune de vizionare și timp de răspuns rapid de până la o microsecundă, oferind o experiență de vizionare de excepție.

Datorită ecranului mai mare, funcția Multi Window este îmbunătățită și le permite utilizatorilor să se bucure de o experiență amplificată. Utilizatorii pot alege cum să acceseze aplicațiile, fie pe ecran întreg, fie pe unul împărțit în ferestre sau unul de tip pop-up și pot schimba ușor poziționarea sau dimensiunea aplicațiilor pe ecran, cu o simplă mișcare de deget.

Galaxy Note 4 are și cu o camera foto avansată, ce poate reproduce imagini mai luminoase și mai clare. Dispozitivul este echipat cu o cameră principală de 16 MP, cu un stabilizator de imagine Smart Optic, care echilibrează mișcările camerei și extinde automat timpul de expunere atunci când se află în medii întunecate. În plus, camera frontală de 3,7 MP, cu f1,9 le oferă utilizatorilor un unghi standard de fotografiere de 90 de grade și un unghi wide de până la 120 de grade, pentru cele mai bune fotografii de grup, alături de prieteni.

Selecția largă de funcții esențiale îmbunătățite a Galaxy Note 4 le permite utilizatorilor să obțină și mai mult de la dipozitivul lor mobil. Cu funcțiile Fast Charging și Ultra Power Saving Mode, Galaxy Note 4 se încarcă mai repede, oferind astfel garanția că utilizatorii nu rămân fără baterie atunci când au cel mai mult nevoie de smartphone-ul lor. Galaxy Note 4 este echipat cu mai multe microfoane și cu un difuzor îmbunătățit, pentru a reduce zgomotul de fond atunci când este folosit în medii zgomotoase. Voice Recorder-ul permite recunoașterea a opt voci diferite și posibilitatea de playback selectiv, ceea ce le permite utilizatorilor să izoleze și să asculte anumite voci dintr-o conversație între mai multe persoane.

Galaxy Note 4 este dotat, de asemenea, cu un scanner de amprentă îmbunătățit, pentru a asigura datele personale și, în ceea ce privește dispozitivele mobile, cu primul senzor UV din lume.

samsung galaxy note 4

S Pen și S Note pentru sarcinile zilnice

Pentru a face activitățile zilnice mult mai rapide și simple, noul S Pen cu care este dotat Galaxy Note 4 a fost dezvoltat în mod special pentru a servi ca instrument principal pe care utilizatorii să îl folosească zilnic în mod natural, odată cu dispozitivul.

Noul S Pen oferă o experiență asemănătoare cu cea a unui stilou, cu un efect natural care simulează fidel scrisul pe hârtie cu un stilou. De asemenea, S Pen oferă o funcționalitate mult mai prietenoasă a Air Command, alături de alte funcții intuitive cum ar fi Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care le oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze și să stocheze conținut mult mai ușor. Noua funcție Smart Select le permite acestora să adune conținut din diverse locuri și să îl împărtășească cu ușurință.

Advertisement

De asemenea, Galaxy Note 4 le oferă utilizatorilor o gamă variată de metode rapide de a lua notițe, integrată în aplicația Samsung S Note, care face ca sarcinile zilnice să poată fi rezolvate mai rapid și mai simplu. În plus față de tastat și scris, funcția inovatoare Snap Note le permite utilizatorilor să fotografieze notițele, ca apoi să le transforme într-un S Note. Mai mult, aceștia își pot stimula creativitatea, înregistrându-și rapid gândurile cu ajutorul Voice Memo.

Design premium, dar și funcțional

Galaxy Note 4 introduce un nou design, suplu și elegant. Dispozitivul dispune de un cadru metalic premium, cu o curbură fluidă care se potrivește perfect cu display-ul telefonului. Ecranul din sticlă 2.5D al Galaxy Note 4oferă protecție suplimentară care vine în completarea experienței unice de vizionare. Telefonul nu are doar un design deosebit, ci oferă și aderență superioară și durabilitate sporită.

Galaxy Note Edge

Preocuparea continuă de a inova prin optimizarea tehnologiei mobile și a experienței utilizatorilor ne-a condus la un debut al telefonului Galaxy Note Edge – inovator și unic. Ducând experiența Galaxy Note la un alt nivel, Note Edge le oferă utilizatorilor o nouă modalitate de a accesa informația, de a folosi dispozitivele lor mobile și de a-și exprima personalitatea și gusturile. Ecranul unic și curbat Edge al Galaxy Note Edge oferă acces rapid la aplicațiile utilizate frecvent, la alerte și funcționalitatea dispozitivului – până și carcasa este închisă – totul cu o glisare cu degetul. De asemenea, utilizatorii pot primi informații direct pe ecranul Edge, în timp ce vizionează videoclipuri, fără a intrerupe experiența de vizionare.

Galaxy Note 4 va fi disponibil în culorile: Charcoal Black, Frosh White, Bronze Gold și Blossom Pink pe piețele globale începând cu luna octombrie, iar Galaxy Note Edge va fi disponibil în culorile Charcoal Black și Frost White pe piețele selectate prin canalele de retail Samsung, e-commerce și operatori până la finalul anului.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending