luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSVezi motivul incredibil pentru care Andreea Marin a plecat din TVR. O...

  Vezi motivul incredibil pentru care Andreea Marin a plecat din TVR. O suma mare de bani a fost la mijloc!

  Andreea Marin isi justifica plecarea din Televiziunea Romana prin faptul ca echipa emisiunii sale, ”Pretuieste viata” avea restante salariale foarte mari si ca in aceste conditii nu isi mai poate duce la capat activitatea in TVR.

   „Întreaga echipa redactionala este neplatita. Mi se pare absurd ca oamenii mei sa stea luni de zile fara sa-si primeasca salariul, asa cum este cazul colegilor din redactie si al colaboratorilor. De pilda, scenaristii, echipa de balet si multi alti oameni n-au fost platiti pana recent de la jumatatea sezonului trecut. Nu va inchipuiti ca au cine stie ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”

  ”Zana” avea in contract sa duca la bun sfarsit doua sezoane ale emisiunii ”Pretuieste Viata”, insa directorul interimar al Televiziunii Romane a venit cu o noua propunere pentru Andreea Marin si echipa sa, dupa cum noteaza Reporter Virtual.

  “M-am uitat şi pe contractul Andreei şi i-am propus o diminuare a bugetului ei de la 30.000 de euro pe săptămână la 12.000 de euro plus publicitatea. După această discuţie, eu am plecat la Paris şi, la revenire, am aflat că doamna Marin a dat declaraţii că nu mai lucrează cu noi”.

  Așadar, Andreea Marin cu echipa ei ar fi trebuit să presteze pentru 48.000 de euro pe lună, plus publicitatea, în loc de 120.000 de euro cât încasa, lunar – pentru patru ediții ale emisiunii, sub vechea conducere a TVR. O reducere de 72.000 de euro/ lunar propusă de Stelian Tănase și neacceptată de Andreea Marin.

  Directorul de programe al TVR, Irina Radu a recunoscut aceste restante salariale dar a acuzat si adueinta scazuta facuta de diva, in comparatie cu bugetul avut la dispozitie:

  “Suntem în urmă cu plăţile. Săptămâna trecută, mai aveam o restanţă de 15% din suma datorată. Bugetul cerut de ea (Andreea Marin – n.n) a fost mare, faţă de rezultatele avute. Problema s-a pus astfel: ca manager, ce alegi între o emisiune în care investeşti o mie de euro şi care aduce rating de 1-2 puncte şi o alta cu zeci de mii de euro investiţie, care obţine doar puţin peste 3 puncte de rating?”.

   

  Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

  Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

  Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente