Connect with us

Life Style

Vezi noul videoclip Bruno Mars, “It Will Rain”, de pe coloana sonoră Twilight (video)

Published

on

Talentatul cantaret hawaiian a lansat clipul piesei “It Will Rain”, ce face parte de pe coloana sonora a mult asteptatului film „The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1“.

Single-ul a fost lansat acum o luna, insa aparitia videoclipului a fost programata pentru aceeasi luna in care va avea loc si premiera primei parti din ultimul film al seriei Twilight. Bruno Mars, in varsta de 25 de ani, a declarat de multe ori ca este un fan inrait al francizei Twilight care va continua si in cinematografele din Romania din 18 noiembrie cu “The Twilight Saga”s Breaking Dawn Part I”.

Bineinteles ca videoclipul “It Will Rain” este filmat in jurul unei povesti de iubire. Artistul apare intr-o casa goala si trista, plina de gauri in tavan din care picura ploaia in galeti. In singuratatea sa, Bruno isi aminteste momente placute petrecute cu iubita sa. Clipul prezinta si cateva secvente din filmul a carui coloana sonora este “It Will Rain”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg[/youtube]

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending