Connect with us

ALL MEDIA

Vezi pe cine vrea sa angajeze Stelian Tanase in Televiziunea Romana!

Redactia Radar de Media

Published

on

Directorul general interimar al TVR se chinuie de putin timp sa convinga Comitetul Director ca salvarea televiziunii publice poate fi facuta prin noi angajari.

Stelian Tanase a primit raspunsul clasic: nu sunt bani. El insista: “trebuie sa gasim pentru a salva TVR”, a replicat sciitorul. Are si o lista scurta, potrivit surselor Reporter Virtual.

Una care incepe cu Mircea Dinescu si continua cu Ion M. Ionita, Catalin Striblea, Miruna Munteanu, Timeea Berezcki si George Orbean. Ultimii doi vor fi folositi la stiri, iar primii la realizarea de emisiuni. Acum se lucreaza la noua grila, dar inca nu se stie de unde TVR va face rost de bani pentru costuri suplimentare.

Si nici cat vor rezista emisiunile la care viseaza Stelian Tanase, pentru ca in calitatea de director interimar poate face angajari doar pe perioada determinata. Schimbarea sa poate duce automat la rezilierea contractelor cu cei pomeniti, plus altii pe care noul sef la TVR vrea sa-i tocmeasca pentru realizarea de emisiuni.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending