Connect with us

Life Style

Vezi topul artiștilor care câştigă cei mai mulţi bani pe minut

Published

on

Beyonce ocupă prima poziţie în topul artiştilor cu cele mai mari onorarii pe minut, potrivit unui top realizat de editorii platformei sociale saucytime.com.

Artista americană a fost plătită cu 2 milioane de dolari pentru a interpreta cinci piese în timpul unui concert privat, susţinut în seara de Revelion din 2010. Beyonce a primit astfel 113.080 de dolari pentru fiecare minut pe care l-a petrecut pe scenă.

Pe locul al doilea s-a clasat Mariah Carey, care a primit 1 milion de dolari, 70.675 dolari pe minut, pentru un recital de patru piese susţinut în timpul unei petreceri similare, organizată in Marea Caraibelor în 2009.

Australianca Kylie Minogue ocupă poziţia a treia, cu 52.530 de dolari pe minut. Ea a primit un onorariu de 3,1 milioane de dolari pentru un recital de o oră pe care l-a susţinut în timpul petrecerii de inaugurare a hotelului Atlantis din Dubai, în noiembrie 2008.

Pe locul al patrulea s-a clasat Jennifer Lopez, care a primit 39.800 de dolari pe un minut, de la miliardarul rus Andrei Meinichenko, pentru a cânta la petrecerea ocazionată de ziua de naştere a soţiei acestuia, în 2007.

Britanicii de la The Rolling Stones ocupă locul al cincilea în acest top, cu 38.588 de dolari pe minut. Ei au primit 3,5 milioane de dolari pentru un concert de o oră şi jumătate în 2002, la petrecerea care a marcat cea de-a 60-a aniversare a miliardarului texan David Bonderman.

Potrivit site-ului Saucytime.com, pe locurile următoare s-au clasat rapperul american Eminem (26.528 dolari pe minut), Usher şi Christina Aguilera (16.619 dolari pe minut), Rihanna (13.264 dolari pe minut) şi Cheryl Cole (6.633 dolari pe minut).

Sursa: Mediafax

Foto Credit: idolator.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending