Connect with us

A-Z NEWS

Vico din “Rebelde” revine Acasă, în noua telenovelă “Teresa”

Published

on

Luni, 14 februarie, la ora 19:30, va avea loc premiera noii telenovele „Teresa”.

Tânăra actriţă Angelique Boyer, numită şi „surpriza anului 2010”, a primit rolul Teresei la doar 22 de ani şi joacă în telenovela de ACASĂ alături de Aaron Diaz (actualul soţ al actriţei Kate del Castillo), Sebastian Rulli şi Cynthia Klitbo.

Noua telenovelă spune povestea unei tinere dominate de ambiţii, dar care nu este dispusă să muncească sau să depună vreun efort pentru a ieşi din sărăcia în care trăieşte, ci alege drumul trădărilor şi al înşelătoriilor.

Părinţii ei au făcut mari sacrificii pentru a o creşte şi a-i oferi o viaţă decentă, dar pentru Teresa nimic nu este suficient. Iubitul ei, Mariano, a sprijinit-o întotdeauna şi o iubeşte sincer, dar Teresa îl priveşte ca pe proprietatea ei, îndrăgostitul care îi va fi mereu la dispoziţie.

Astfel, începând cu părinţii ei, Teresa le va distruge pe rând, pe parcursul celor 151 episoade, vieţile persoanelor din jur, fără să-i pese că, mai devreme sau mai târziu, va veni momentul în care va trebui să regleze conturile cu viaţa.

Telenovela „Teresa” este un remake al poveştii create în 1989 ce i-a adus faima unei alte actriţe, Salma Hayek.

Foto Credit: esmas.com

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending