Connect with us

Emisiuni

Victor Melian este gazda noii emisiunii „Vine Cheful” de la PRO TV. Cum va arăta formatul?

Published

on

Vine CHEFul! (format original: Kitchen Nightmares) este unul dintre noile formate care vor debuta în prime time din primăvară la PRO TV,  Emisiunea va fi produsă de Constantin Entertainment.

Victor Melian, gazda acestui show, este un personaj extrem de carismatic, cunoscut în România și nu numai! El se poate mândri cu o carieră vastă și o experiență variată în domeniul culinar, dobândită în călătoriile din întreaga lume.

 

Cine este Victor Melian?

Chef Victor este pregătit să schimbe radical mersul lucrurilor din bucătăria restaurantelor cu probleme. Va porni în curând la drum în toată țara, pentru a ajuta restaurante aflate în situații delicate. El va fi responsabil de găsirea elementelor de noutate, de a reinterpreta meniurile și își va aduce contribuția valoroasă prin know-how-ul dobândit în experiența sa de 35 de ani în hospitality business.

Pasionat de sailing și de călătorii inedite, fost Executive Chef al unor restaurante de lux din București, Victor este pregătit să înceapă o adevărată aventură cu cel mai nou cooking show din România. Vine CHEFul! este un format unic care îmbină elementele gastronomice cu concepte de business.

„Este o provocare extraordinară! Pe de o parte vom încerca să salvăm restaurantele cu probleme (care includ și elementele umane, de la bucătari, la service).Vom face minuni în numai 4 zile! Cel mai tare mă bucură gândul că restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-aș bucura ca unele să ajungă restaurante de top. Dacă la plecarea noastră din restaurant, o să văd un zâmbet pe fața celor care lucrează acolo, voi considera că noi, echipa Vine CHEFul!, ne-am îndeplinit misiunea și am realizat lucruri frumoase”, a declarat Chef Victor Melian.

Cum va arata show-ul?

Chef Victor Melian va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment și pentru a îmbunătăți restaurantele, venind cu idei fresh și strategii inovatoare de business. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul și echipa de servire.

Chef Victor este convins că restaurantele din România încă au mari probleme privind meniurile și calitatea produselor.

„O mare parte din restaurante încă suferă de sechelele comuniste, dar nici Roma nu s-a construit peste noapte!” declară Victor Melian. În viziunea acestuia, marea problemă a restaurantelor din România e că… sunt multe probleme. Meniurile foarte stufoase, de dimensiunea unei cărți de telefon și personalul nepregătit sunt cele mai evidente. „Foarte puțini patroni de restaurante au curajul să investească în a încerca produse noi. Nu avem încă un restaurant cu stea Michelin, drumul e lung… dar eu nu-mi pierd niciodată speranța”, a declarat Chef Victor.

În prima zi, CHEFul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune, care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEFul îi va prezenta meniul, schimbările la nivel de decor, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending