Victor Ponta a dezvăluit în exclusivitate la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că a adoptat o fetiță - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Victor Ponta a dezvăluit în exclusivitate la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că a adoptat o fetiță

Published

on

În cadrul ediției de aseară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Victor Ponta a răspuns tirului de întrebări care l-au purtat într-un carusel al emoțiilor. Fostul premier al României a vorbit despre viața personală, familie, căsnicie, carieră, eșecuri și victorii în politică.

 

 

Însă, printre dezvăluirile făcute aseară de Victor Ponta în cadrul emisiunii de la Kanal D, poate cea mai impresionantă a fost aceea când, întrebat câți copii și-ar dori, omul politic a răspuns fără ezitare, indicând indirect, că familia s-a mărit. „Trei. Altă întrebare, că să zic așa! Câți am acum, trei. Am răspuns. Nu pot să dezvolt. Dar pot să răspund cinstit la întrebarea dumneavoastră”, a spus aseară Victor Ponta.

 

„Mi-aș dori să lămurim, ați vorbit un pic mai devreme despre un al treilea copil”, a insistat aseară Denise Rifai, la finalul interviului, pentru a lămuri cele declarate anterior de invitatul său, însă Victor Ponta a spus că „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei, altfel nu. Nu pot să vă povestesc ceva ce nu depinde doar de mine. Sunt tată de fete!”

 

Ulterior, Denise Rifai a venit cu clarificări în ceea ce privește răspunsul oferit de Victor Ponta în cadrul emisiunii și a dezvăluit că fostul premier, împreună cu soția sa, Daciana Sârbu, au adopat o fetiță în varstă de șase ani. “Am convenit cu invitatul meu, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a făcut-o aseară, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, legat de faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum știam cu toții, până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are șase ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm! Așa vești frumoase să tot auzim!”, a spus Denise Rifai.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending