Victor Ponta, dezvăluire uluitoare despre viața sa de familie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Victor Ponta, dezvăluire uluitoare despre viața sa de familie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

În această seară, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, pe Kanal D, Victor Ponta se va afla în fața tirului de întrebări incomode, menite să lămurească o serie de chestiuni legate de cariera politică, cea de procuror, dar și despre viața sa de familie.

 

 

Mai mult, Victor Ponta va oferi, în exclusivitate, amănunte neștiute încă publicului despre o decizie radicală și un gest impresionant în ceea ce privește familia sa.

 

“Victor Ponta este un tip tânăr, un politician cu multă experiență, vă invit să urmăriți interviul din această seară, în care acesta lămurește toate aspectele din viața lui, toate marile controverse care l-au însoțit, de la succesul fulminant încă de la vârsta fragedă, în cariera de procuror, până la succesul răsunător și evoluția foarte rapidă pe care a avut-o pe scena politică. Ne vorbește, în exclusivitate, despre un gest extraordinar pe care l-a făcut la un moment dat. Ediția din această seară chiar trebuie urmărită, vom descoperi o altă latură a lui Victor Ponta, despre care nu se știa nimic”, a spus Denise Rifai.

 

Nu ratați un interviu memorabil cu fostul premier al României, Victor Ponta, în această seară, de la ora 23:00, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, numai la Kanal D!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending