Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Marți, 8 decembrie, Victor Ponta vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o serie de aspecte, atât în ceea ce privește cariera de om politic, aflată sub lupa mediatică, cât și viața privată a acestuia.

 

Fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, Victor Ponta va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de către Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii.

 

“Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…”, a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări. “Veţi ajunge vreodată Preşedintele României ?”, “Câţi bani vă intră lunar în casă ?”, “V-aţi lecuit de aroganţă ?”, “De ce v-aţi căsătorit doar în străinătate ?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate fostului Premier al Romaniei, în ediţia de marţi a emisiunii, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending