Victor Rebengiuc, la „Garantat 100%: „Nu ma lăuda, domnule! S-ar putea sa imi faci rau” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

„88 de ani, în 88 de minute” – un eveniment în onoarea actorului Victor Rebengiuc ne oferă realizatorul Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%” pe 2 (ora 22.15) şi 9 ianuarie (ora 23.15), la TVR 1.

În primele zile ale anului 2022, TVR ne invită la un eveniment cultural cu totul deosebit: sărbătorirea unuia dintre cei mai mari artişti ai scenei de teatru şi film, a uneia dintre cele mai mari personalităţi ale culturii române – actorul Victor Rebengiuc.

„Sunt 88 de minute în care nu mai există teatru, film, realitate, ci spectacolul unor poveşti spuse de un mare actor, care ne transportă într-o lume unică, din care vibrează viaţa şi profesia unui mare artist”, mărturiseşte Cătălin Ştefănescu, aşteptându-ne să-i fim alături pe 2 şi 9 ianuarie 2022, la primele ediţii „Garantat 100%” din noul an, dedicate actorului Victor Rebengiuc.

Cele două ediţii speciale „Garantat 100%” reprezintă o discuţie în faţa publicului Les Films de Cannes à Bucarest, cu Victor Rebengiuc. O discuţie cu totul diferită de cele până acum prin faptul că este o privire de ansamblu asupra întregului său parcurs atât în teatru, cât şi în film, de la momentul când ales să urmeze actoria, până la momentul actual, care, la 88 de ani, pentru Victor Rebengiuc înseamnă, în cea mai mare parte, o viaţă închinată actoriei.

„Facem o incursiune prin cariera domnului Rebengiuc, vorbim cu colaboratori şi colegi, cu oameni de teatru sau film, de care îl leagă diverse momente cheie”, adaugă Cătălin Ştefănescu. Nu vor lipsi momentul 1989 sau Piaţa Universităţii.

„Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să îmi faci rău!”, exclamă la un moment dat Victor Rebengiuc în timpul dialogului, neoprindu-ne să-l admirăm, dar explicând că e o persoană sfioasă, care preferă să se gândească la profesia pe care o face, la arta sa şi nu la laudele pe care le primeşte în urma acestora.

Cu mare sinceritate şi francheţe, invitatul lui Cătălin Ştefănescu relatează poveşti şi gânduri pe care nu le-a mai exprimat până acum în faţa unui public. Nu puţine sunt momentele în care vom râde în hohote, după cum există şi părţi ale aceste convorbiri în care cu greu ne vom putea reţine o lacrimă.

Una dintre părţile spectaculoase ale acestei întâlniri o reprezintă montajul extraordinar al momentelor din cariera actorului Victor Rebengiuc. În plus, mesajele unor actori, regizori, alte personalităţi din ţară şi străinătate, cu care Victor Rebengiuc a interacţionat în viaţă, teatru sau film dau evenimentului o notă de spectacol elegant, plin de emoţie.

„E o sărbătoare cum rareori s-a făcut pentru un actor de o asemenea anvergură şi, în acelaşi timp, un eveniment meritat pentru un astfel de actor care a scris istorie în cultura contemporană”, subliniază Cătălin Ştefănescu. Regizorul Cristian Mungiu, directorul Les Films de Cannes à Bucarest, a ţinut să atragă atenţia la începutul festivalului desfăşurat în luna octombrie că festivalul pe care îl conduce intenţionează să onoreze personalităţi ale teatrului şi filmului nostru „câtă vreme sunt în viaţă şi ne mai putem bucura de prezenţa lor aici”.

Modul în care a fost organizată această gală seamănă cu felul în care astfel de evenimente sunt organizate în Europa Occidentală sau Statele Unite ale Americii şi reprezintă gesturi absolut fireşti pentru nişte artişti care înseamnă ceva pentru cultura unei naţii.

Ediţiile speciale „Garantat 100%” dedicate actorului Victor Rebengiuc reprezintă şi rezultatul unei lungi colaborări între Televiziunea Română şi Les Films de Cannes à Bucarest, iar realizatorii „Garantat 100%” mulţumesc echipei festivalului de film amintit pentru o colaborarea excelentă, pentru dedicaţia totală dovedită la înregistrarea evenimentului.

Dialogul lui Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”, cu actorul Victor Rebengiuc va putea fi urmărit la TVR 1 în două părţi: duminică, 2 ianuarie 2022, ora 22.15 şi duminică, 9 ianuarie, ora 23.15.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete2 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TVo săptămână ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Premieră TV4 săptămâni ago

Serialul “Infidelul” se apropie de final! Apoi Kanal D va difuza primul serial dublat în limba română „Destăinuiri”

Vedete4 zile ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show3 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Showo săptămână ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Dragoș Bucur a apăsat butonul auriu: ”Acolo, pe cerc, strălucea”. Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Facebook

Advertisement

IN Trending