Victor Slav, Bogdan Vlădău, Tily Niculae și Mariana Dănescu se țin de glume la Jocuri de celebritate

0
893

În această seară, de la 23:00, distracția, glumele bune și energia își fac loc pe canapelele din sufrageria lui Bobonete! Victor Slav, Bogdan Vlădău, Tily Niculae și Mariana Dănescu vor fi conduși în Jocuri de celebritate de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate și Octavian Strunilă.

 

Pe canapeaua lui Paul, Victor Slav și Mariana Dănescu, simpatica actriță din serialul La Bloc, o vor ajuta pe Anca să ajungă cât mai departe în lupta pentru banii lui Bobonete, deoarece își dorește o sală de fitness acasă.

Octavian Strunilă îi va avea alături pe Bogdan Vlădău, Tily Niculae și pe Simona, care își dorește să câștige pentru a pleca într-o excursie în Japonia. Tily Niculae va da tonul glumelor în echipa sa, iar Bogdan va face față cu brio tuturor provocărilor.

 

Cultura cinematografică și muzicală le va fi pusă la încercare prin probe ca CineMIAU și Monoton, iar talentul la mimă și viteza de reacție va fi testat de probele ca Pe mâna ta, Cu fața la pernă sau Te-ai prins.

Cum se vor distra cele două echipe, cine va reuși să strângă cele mai multe puncte la probe pentru a ajunge în runda finală și cine va face cele mai bune glume rămâne de văzut la Jocuri de celebritate, astăzi, de la 23:00, numai la Pro TV!

 

Foto Credit: PRO TV

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

 

Comentarii