Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

După ce i-a dat glas lui Superman în animaţia MAREA AVENTURĂ LEGO® cu doar o lună în urmă, Victor Slav, celebrul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro Tv, se va putea face auzit din nou pe marile ecrane, de data aceasta în rolul unui explorator excentric şi curajos, din 28 martie, în animaţia Tarzan 3D.

De aceasta data Victor va fi vocea lui Jim Porter, un personaj plin de provocări, dar şi de satisfacţie.

„M-am distrat si mai mult ca data trecută, pentru că de această dată am un rol mai consistent. Mi-a plăcut personajul pe care l-am interpretat în Tarzan, pentru că reacţiile lui sunt din cele mai diverse. Este un personaj complex, un aventurier şi în acelaşi timp om de ştiinţă excentric. Îmi doresc ca următorul meu personaj să fie din nou unul diferit faţă de ce am interpretat până acum. La premiera filmului voi fi însoţit de prieteni care au copii, aşa că sper sa le placa.”

Alături de Victor Slav, la versiunea în limba română a filmului Tarzan 3D au mai contribuit Daniel Buzdugan, Cătălina Grama (Jojo) şi Pavel Bartoş, pe care publicul va avea ocazia să îi întâlnească sâmbăta aceasta, la evenimentul de lansare a animației.

Micul Tarzan este singurul supravieţuitor al unui accident aviatic din junglă, în care pieriseră şi părinţii săi. Băieţelul creşte alături de un grup de gorile, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor.

Abia 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter, de care se îndrăgosteşte imediat. Însă curând, el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending