Connect with us

Life Style

Victor Slav revine la ProTv cu cel mai nou sezon "Frumuseţe pe muchie de cuţit"

Published

on

Reclame

Din 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro Tv incepe un nou sezon despre oameni curajosi, cu povesti tulburatoare de viata, pentru care salvarea dintr-o existenta umbrita se gaseste in operatiile estetice. In fiecare marti seara, pentru cel de-al doilea sezon, Victor Slav le va fi din nou alaturi persoanelor care se supun unor serioase transformari fizice pentru a-si recapata increderea in sine si, implicit, o viata mai buna.

Victor Slav, gazda emisiunii de la Pro Tv, marturiseste ca a inceput deja lucrul pentru acest nou sezon, dupa ce in perioada vacantei echipa a fost asaltata de zeci de mii de povesti tulburatoare ale unor oameni care viseaza sa isi schimbe viata in bine. ”Am inceput deja filmarile si am cunoscut oameni cu povesti emotionante, sensibili, dar curajosi, oameni foarte diferiti, de vârste si profesii diferite, femei si barbati deopotriva, care au in comun dorinta de a scapa de complexe pentru o existenta normala.

Pot sa va spun ca in acest sezon telespectatorii Pro Tv vor avea parte de intâlniri impresionante, atât de emotionante incât si noua ne-au dat lacrimile pe platourile de filmare. Nu vor lipsi insa nici surprizele, pentru ca ne dorim ca fiecare participant al acestui show sa aiba o intâlnire speciala cu oglinda si familiile lor”, marturiseste Victor Slav.

Ca si in sezonul trecut, Victor va fi alaturi pas cu pas de acesti oameni, ii va insoti la consultatiile medicale, ii va vizita in perioada de recuperare si va pune la cale impreuna cu echipa emisiunii intâlniri emotionante pentru pacienti. Medici specialisti de top si tehnologii moderne vor contribui la schimbarile spectaculoase prin care vor trece persoanele de la ”Frumusete pe muchie de cutit”.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii prezentate de Victor Slav aduce din aceasta toamna pe micile ecrane povesti de viata cu adevarat tulburatoare, impresionante si emotionante. Fie ca se lupta cu multe kilograme in plus, fie ca s-au nacut cu malformatii care le ingreuneaza existenta de zi cu zi, fie ca sunt complexati de anumite aspecte ale infatisarii lor sau au ramas cu grave defecte in urma unor accidente, fie ca sunt tineri sau in vârsta, femei sau barbati, toti cei care ajung la ”Frumusete pe muchie de cutit” primesc sansa unei vieti normale, bucuria unui zâmbet victorios sau confortul unei siluete normale.

www.protv.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending