Connect with us

Analize Audiente TV

Victoria României impotriva Belarus (2-1), lider de audiență, la PRIMA TV

România – Belarus, scor final 2-1

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
Reclame

Victorie pentru România, victorie în audiențe pentru Prima TV. Televiziunea din portofoliul Clever Media a fost lider absolut de audiență cu România – Belarus. Meciul difuzat de Prima TV a fost cel mai urmărit program pe intervalul de difuzare atât la nivel urban cât și național. La nivel urban, în rândul publicului masculin,  audienţa a fost  de 2.7  ori mai mare decât următorul clasat, Antena 1.

Românii iubesc Naționala de fotbal! În meciul pentru calificarea la EURO 2024, 1, 3 milioane de milioane de români au trăit intens, minut de minut, in fata televizorului pe Prima TV.

Potrivit datelor Kantar Media, pe publicul comercial, urban, 18 +, Prima TV a înregistrat 9,3% rating și o cotă de piață de 22 %. Pe publicul național, 21-59, PrimaTV a avut 7,3% rating și 19,9 cotă de piață. 

În următorii 3 ani, Prima TV susține Naționala și are o superofertă pentru telespectatori: 20 de meciuri ale echipei naţionale vor fi pe Prima TV şi primaplay.ro. Printre acestea, preliminariile UEFA Euro 2024 şi FIFA World Cup 2026 si meciuri din UEFA Nations League! 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending