Connect with us

Reality Show

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

Ca urmare a înfrângerii, Faimoșii au mers direct la Consiliu și acolo au votat-o, de grup, pe Carmen Grebenișan

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Sunt afectată de jocul ăsta”, a spus aseară, la finalul probei care le-ar fi putut aduce Imunitatea, una dintre fetele din tribul Faimoșilor. Implicarea concurenților a crescut tot mai mult, iar fiecare dintre ei își dorește să găsească calea perfectă prin care să rămână cât mai mult timp în show. Survivor România este locul în care cu fiecare provocare depășită, cu fiecare zi în care reușești să-ți găsești puterea de a merge mai departe, ai șansa să trăiești o experiență de neuitat care te schimbă.

După ce luni seara, Faimoșii au pierdut la limită jocul de Imunitate, dar l-au câștigat pe cel de Recompensă, aseară și-au dorit să aibă o seară și mai bună cu două victorii. Însă, rezultatul final a fost chiar opusul! La jocul de Recompensă, la punctul decisiv, Bianca și Remus au pierdut în fața lui Dan și Alexandra Porkolab, principalul vinovat fiind considerat Ionuț care a dat un sfat nepotrivit colegilor săi.

La proba pentru Imunitate, seria neprielnică a continuat pentru tribul roșu, aceștia pierzând orice șansă de a lupta cu Războinicii la eliminare. După joc, Bianca a ținut să precizeze că durerea ei este cu atât mai mare, cu cât a fost dezamăgită și de DOC, omul în care a crezut și pe care l-a sprijinit.

Ca urmare a înfrângerii, Faimoșii au mers direct la Consiliu și acolo au votat-o, de grup, pe Carmen Grebenișan ca a patra nominalizare. În timp ce telespectatorii votau, Carmen a oferit o declarație încărcată de sinceritate: ”Eu sunt naivă. Uneori cred prea mult în oameni. Mă simt mai puternică și simt că pot să duc lupta până la capăt”. Și Crina a spus că și-ar dori să fie salvată deoarece: ”indiferent de aceste tensiuni, sunt și momente foarte frumoase”. Ada și DOC au transmis și ei motivația spre cei de acasă, iar acum toți patru așteaptă să afle rezultatul votului.

După un început atât de greu de săptămână, mai au Faimoșii energie să revină? Diseară, triburile trebuie să se regrupeze, să-și găsească motivația interioară și să lupte pentru o recompensă neașteptată, cât și într-un joc de comunicare extrem de emoționant. Cu toate acestea, la prima probă, Daniel Pavel va fi nevoit să facă un anunț neașteptat. Despre ce e vorba, aflăm curând.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending