Connect with us

BUSINESS

Vidanjarea profesionista se face fara imprastierea dejectiilor pe zapada !

Published

on

 

Este foarte important la cine apelam pentru vidanjare fiindca un strop din cisterna sau din putul absorbant scapat pe zapada, iarba sau in curte inseamna contaminare.

Un petec de pamant contaminat reprezinta un risc vibratil, fiindca vantul duce mai departe particulele in aer, in timp ce ploaia il spala si il conduce catre panza freatica. Tocmai de aceea vidanjarea presupune maxima responsabilitate atat in locul in care este efectuata, cat si in ceea ce priveste locurile de deversare.

Sa presupunem ca la cativa metri de putul absorbant se afla o gradina de zarzavat! Substantele nedorite scapate la vidanjare compromit intreaga recolta.

Mirosul urat este un semnal de alarma ca acolo se afla o multime de microbi care trebuie tinuti sub control.

Pentru asta pun oamenii la punct sisteme de canalizare si fac puturi absorbante sau instaleaza fose septice sigure din care sa nu se scurga continulul in pamant si sa patrunda in acest mod in panza freatica.

Calypsomono.ro este partenerul de incredere in vidanjare pentru ca:

-dispune de personal calificat care participa la numeroase cursuri pentru a fi pregatit sa utilizeze noile masini si utilaje si toate echipamentele care apar noi in domeniul canalizarii. Personalul care  nu detine cunostintele practice si teoretice necesare nu este responsabil si isi permite sa verse din continutul care trebuie indepartat in apropierea casei.

-vidanjarea oferita de Calypsomono.ro este 100% ecologica. Masinile sunt prevazute cu sisteme de ermetizare a continutului, priceperea operatorilor impiedica mirosul pestilential sa afecteze atmosfera. Alaturi de vidanje poseda tot ceea ce este necesar pentru lucrari complexe de canalizare: desfundare, spalare mecanizata, inspectie video, dar si echipamente de protectie de cea mai buna calitate pentru muncitori. O firma poate fi apreciata dupa grija pe care o acorda propriilor salariati.

-la cerere se ofera si servicii de curatare si spalare mecanizata a canalizarii cu pompa de inalta presiune sau pompa de vid

-preturi oneste raportate la calitatea serviciilor si la importanta lor. In niciun anotimp nu se poate sta cu fosele septice sau puturile absorbante pline, canalizarile infundate necesita spalare si desfundare pe loc.

-pe site exista poze martor care ne demonstreaza modul responsabil in care actioneaza profesionistii chemati sa execute diferite lucrari de specialitate. Consideram ca ar fi ideale filmari care sa contina executarea anumitor lucrari.

In prezent firma se afla in contiua ascensiune in topul celor mai buni furnizori de servicii si tinteste pozitia de lider. Ea s-a impus pe piata serviciilor de profil prin:

-promptitudine in preluarea comenzilor. Operatorii de serviciu monitorizeaza cu atentie graficul de vidanjare si trimit echipele de vidanjare acolo unde este nevoie de ele la timpul potrivit.

-consiliere, cand clientii solicita acest lucru. De la obtinerea autorizatiilor necesare, pana la inspectii video, desfundari, spalari si vidanjari, ei dau mereu sfaturi utile.

-tratarea cu deferenta a clientilor. Fiecare este ascultat, programat si i se rezolva problema. In cazul unor urgente se intervine prompt ca oamenii sa nu aiba de suferit.

Firma prezentata mai sus a inovat domeniul canalizare prin introducerea noii aparaturi in tara noastra. In plus ea participa la targurile de profil, fiind receptiva la tot ceea ce apare si la toate facilitatile legate de verificarea canalizarilor, vidanjare si desfundarea acestora.

Beneficiarii sunt incantati de prestatia profesionistilor de la Calypsomono.ro, incat  nu apeleaza la altcineva pentru servicii de vidanjare si au evaluat cu nota 9,98 activitatea profesionala a acestora.

Gradul de satisfactie al clientilor este de 98 % ceea ce demonstreaza apropierea de perfectiune a angajatilor si a serviciilor pe care le ofera. Datele de contact ale firmei sunt: Telefon: 0730 072 907, Fax: 021.780.45.26 si adresa de e-mail: contact@aquaactiv.ro.

Persoanele care vor sa mearga personal la sediul firmei sunt asteptate la adresa: Calea Vitan, Nr. 273 BIS, Sector 3, Bucuresti.

Printre clientii permanenti, unii de la aparitia pe piata de servicii a firmei, se numara restaurante situate in locuri linistite in mijlocul naturii, institutii amplasate la marginea orasului, supermarketuri si malluri care din diferite motive au recurs la puturi absorbate care necesita golire, scoli particulare si sali de spectacole unde se organizeaza si evenimente.

Persoanele fizice si juridice apeleaza in aceeasi masura la Calypsomono.ro pentru servicii de vidanjare. Iata aprecierile acestora:„Lucrez cu ei de la infiintare. La inceput inspectam putul absorbant inainte de plecarea lor sa fie golit in totalitate. De la a doua- a treia vidanjare m-am simtit rusinata de gestul meu, mai ales ca ei isi fac treaba la superlativ. Ei se ocupa de vidanjare, de curatarea putului si de acoperirea acestuia si detin controlul asupra tututor materialelor manipulate” (O.M, persoana fizica).

Pensiunea noastra este departe de oras si noi am dorit asta, fiindca atrasi de mica noastra ferma, la noi vin si orasenii de la 5 kilometri sa isi petreaca sfarsitul de saptamana. Avem nevoie de vidanjare de doua ori pe luna de aceea colaborarea noastra este de cursa lunga. Masinile foarte curate si ermetice permit executarea golirii puturilor absorbante si cand sunt turisti cazati la noi, fiindca mirosul nu se raspandeste in aer, iar masinile nu genereaza repulsie. Nu am vazut vidanje care sa straluceasca de curatenie ca ale lor.” (N.I, proprietar pensiune cu 20 de camere).

In concluzie, conteaza mult cine face lucrarile de vidanjare si va sfatuiesc sa apelati la cei mai buni furnizori de servicii!

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

Cinci lucruri pe care nu le știai despre șeminee

Published

on

 

Dacă vrei să creezi în casa ta o atmosferă încântătoare și confort termic deopotrivă, atunci cu un semineu nu vei da niciodată greș. Ori ce poate fi mai plăcut decât să petreci timpul cu familia în serile reci de iarnă, să stați la povești în fața șemineului și să vă bucurați împreună de ambianță?

Poate că ești unul dintre cei care obișnuiesc să își petreacă astfel serile sau, cel puțin, tinzi spre a atinge acest scop și te documentezi în privința amplasării unui șemineu în locuința ta. Oricum ar fi, s-ar putea să știi deja multe informații despre aceasta industrie, dar, cu siguranță, nu ai consumat toată bibliografia scrisă pe acest domeniu, așa că s-ar putea să fii surprins de cel puțin unul dintre cele cinci lucruri enumerate mai jos:

  1. Un șemineu te poate ajuta să reduci costurile de încălzire. Atunci când vrei să încălzești o anumită cameră (cea în care petreci cel mai mult timp, de regulă) este suficient să reglezi termostatul la o temperatură mai scăzută, astfel încât centrala să nu pornească, iar tu să încălzești foarte repede doar acea cameră cu un șemineu.
  2. O sobă șemineu poate fi amplasată oricând și oriunde în casa ta. În plus, dezvoltă o putere calorică mare și are un aspect deosebit.
  3. Poți transforma șemineul tău vechi în unul foarte eficient prin simpla montare a unui recuperator de căldură. Se montează chiar deasupra focarului și are rolul de a recupera pierderile de caldură de pe evacuare.
  4. Poți instala cu ușurință un șemineu în apartamentul tău. Șemineele pe gaz pot fi montate la bloc, neavând nevoie de un coș de fum scos desupra acoperișului, ci doar de o evacuare concentrică precum centralele de apartament.
  5. Poți alege modelul de șemineu care oferă și apă caldă menajeră. Un semineu centrala asigură atât confortul termic, cât și apă caldă menajeră. Termoșemineele Hoxter răspund cerințelor moderne de alimentare cu volum mare de apă caldă. Datorită acestui sistem de încălzire, camera în care este amplasat șemineul nu se supraîncalzește și confortul termic se resimte în întreaga locuință. Racordând termofocarul la boiler se obține un sistem economic și eficient de încălzire. Găsești produsele Hoxter la PeFoc.ro, magazinul prezent de 18 ani pe piața șemineelor din România.

Acum că ai aflat aceste cinci lucruri importante, poți alege un șemineu potrivit pentru casa ta sau să îmbunătățești ceva șemineul pe care îl ai deja. Fie că vrei să achiziționezi unul sau să îl accesorizezi pe cel vechi, la PeFoc.ro gășești focare de șeminee, sobe șemineu, accesorii de șeminee, ba chiar și accesorii pentru grădină, cum ar fi un gratar ceramic. Nu ezita să arunci o privire pe site, pentru că s-ar putea să găsești exact ceea ce îți dorești de multă vreme.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cea mai variata gama de lanturi de iarna este acum online!

Published

on

 

Indifernt de anotimp lanturile de iarna nu trebuie sa lipseasca de la niciun sofer. Am pregatit aici o gama variata de lanturi de iarna la cele mai bune preturi de pe piata. 

Lanțurile antiderapante sporesc prinderea roților pe suprafețele de drum de slabă calitate. Acestea se montează pe roțile mașinii, de exemplu în zonele de drum acoperite cu zăpadă, pante cu gheață sau secțiuni de drum acoperite cu noroi.

Cataloagele producătorilor includ accesorii pentru autoturisme, vehicule de marfă și comerciale, precum și pentru SUV-uri. Acestea se deosebesc între ele după valoarea greutății permise. În majoritatea cazurilor aceste accesorii sunt vândute la set de 2 sau 4.

Sunt realizate din diferite materiale. În majoritatea cazurilor sunt din oțel, cauciuc, nailon, plastic. Articolele din metal se descurcă de minune pe terenul accidentat, dar implică mersul cu viteză mică. Deasemenea, acestea sunt destul de grele, ceea ce face dificilă montarea și depozitarea lor. Materialele elastice sunt mai puțin eficiente pe suprafețe alunecoase și vâscoase, dar sunt mai ușor de utilizat.

Lanțurile antiderapante diferă, deasemenea, după dimensiune. În cazul în care alegeți accesorii nepotrivite ca dimensiune, riscați să deteriorați elementele suspensiei, mecanismul de direcție și sistemul de frânare.

Caracteristicile lanțurilor antiderapante depind de modelul acestora. De exemplu, acesta poate fi:

  • Linii drepte amplasate perpendiucular marginilor capetelor anvelopei (model scară). Se potrivesc perfect pentru zonele cu noroi, însă nu sunt foarte eficiente pe suprafețele acoperite cu zăpadă.
  • Elemente diagonale încrucișate (model romb). Asigură un contact bun cu suprafața drumului și pot fi utilizate doar la viteze mici.
  • Linii diagonale ce formează o linie întreruptă (model triunghi). Reprezintă varianta optimă pentru suprafețele acoperite cu zăpadă, dar se descurcă mai rău cu noroiul.
  • Elemente diagonale paralele. Sunt bune pe diferite tipuri de teren accidentat.

Lanț de zăpadă – Wikipedia

( lanțuri de anvelope sau lanțuri antiderapante) sunt dispozitive montate pe anvelopele vehiculelor pentru a oferi maximum de tracțiune prin zăpadă și gheață.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Olympus aniversează zece ani de produse lactate în România

Published

on

 

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, a aniversat zece ani de la primele produse pe rafturile din România.  În prezent, portofoliul Olympus include peste 140 de sku-uri: lapte de consum și UHT, smântână, iaurturi (grecesc, natur, de băut), telemea (de vacă, oaie și capră) și multe altele, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și stilurilor alimentare diferite ale consumatorilor.

Capacitatea zilnică a liniilor de producţie ale fabricii Olympus de la Hălchiu este de 550 tone de lapte de consum la sticlă PET și UHT în ambalaje TetraPak, 170 tone de iaurt şi 120 tone de brânzeturi. Exceptând brânza feta și alte specialități de brânzeturi mediteraneene (kefalotiri, halloumi) și sucurile naturale, produse în continuare în Grecia, toate produsele comercializate pe piața românească sunt fabricate la Hălchiu, cu lapte colectat de la furnizori locali.

“Povestea Grupului Olympus este o poveste despre tradiţie şi pasiune, născută în familie, în Grecia, acum aproape 70 ani. Acum, după trei generaţii de experienţă în domeniul lactatelor, Olympus a dus povestea în 43 de țări. În România,  am început cu cinci angajați și zece produse, iar acum avem aici cea mai modernă și avansată fabrică de lactate din regiune, cu un rol strategic în exportul către alte piețe internaționale și peste 140 produse în portofoliu”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.

Întinsă pe o suprafață de 35.000 mp, fabrica de la Hălchiu beneficiază de echipamente de ultimă generație pentru recepția și procesarea laptelui la nivel european, precum și pentru ambalarea produselor finite. Atenția pe care o acordă standardelor de calitate, fie că vorbim despre materia primă sau produsul finit, este ingredientul cheie care a poziționat Olympus ca un brand de încredere în rândul consumatorilor noștri.

“Inovația la nivel de produs a făcut din Olympus un deschizător de drumuri pe piața lactatelor. Spre exemplu, în 2011, am deschis categoria de iaurt grecesc în România, iar în 2013 pe cea a iaurtului bio produs local, pe care am completat-o, ulterior, cu lapte de consum bio, iaurt de băut, kefir, sana și produsele 1Bio3 destinate copiilor. Portofoliul actual este complex și include game variate, pentru a oferi consumatorilor produsele care se pliază nevoilor si dorințelor acestora”, a adăugat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.

Anul trecut, Olympus a completat categoria iaurtului grecesc cu un nou produs – Stragghisto, produs conform unei rețete străvechi grecești, disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%, cu un conținut scăzut de lactoză și cel mai ridicat nivel de proteine naturale, față de produsele din aceeași categorie de pe piață. De asemenea, Olympus a introdus gama Fresh Cheese, pentru care a deschis și o nouă linie de producție, precum și cinci sortimente de băuturi 100% vegetale, Carpos, pe bază de migdale, fistic și nuci.

Iaurtul grecesc rămâne produsul emblematic Olympus, având o cotă de piață de peste 85%. Alături de acesta, telemeaua a deținut poziția principală la segmentul de vrac, iar gama de sucuri naturale, disponibilă în cinci variante, a deținut peste 60% din cota de piață a categoriei.  Echipa Olympus România numără 440 de angajați, dintre care aproximativ 300 lucrează în producție.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending