Connect with us

Business

Vidanjarea profesionista se face fara imprastierea dejectiilor pe zapada !

Published

on

Este foarte important la cine apelam pentru vidanjare fiindca un strop din cisterna sau din putul absorbant scapat pe zapada, iarba sau in curte inseamna contaminare.

Un petec de pamant contaminat reprezinta un risc vibratil, fiindca vantul duce mai departe particulele in aer, in timp ce ploaia il spala si il conduce catre panza freatica. Tocmai de aceea vidanjarea presupune maxima responsabilitate atat in locul in care este efectuata, cat si in ceea ce priveste locurile de deversare.

Sa presupunem ca la cativa metri de putul absorbant se afla o gradina de zarzavat! Substantele nedorite scapate la vidanjare compromit intreaga recolta.

Mirosul urat este un semnal de alarma ca acolo se afla o multime de microbi care trebuie tinuti sub control.

Pentru asta pun oamenii la punct sisteme de canalizare si fac puturi absorbante sau instaleaza fose septice sigure din care sa nu se scurga continulul in pamant si sa patrunda in acest mod in panza freatica.

Calypsomono.ro este partenerul de incredere in vidanjare pentru ca:

-dispune de personal calificat care participa la numeroase cursuri pentru a fi pregatit sa utilizeze noile masini si utilaje si toate echipamentele care apar noi in domeniul canalizarii. Personalul care  nu detine cunostintele practice si teoretice necesare nu este responsabil si isi permite sa verse din continutul care trebuie indepartat in apropierea casei.

-vidanjarea oferita de Calypsomono.ro este 100% ecologica. Masinile sunt prevazute cu sisteme de ermetizare a continutului, priceperea operatorilor impiedica mirosul pestilential sa afecteze atmosfera. Alaturi de vidanje poseda tot ceea ce este necesar pentru lucrari complexe de canalizare: desfundare, spalare mecanizata, inspectie video, dar si echipamente de protectie de cea mai buna calitate pentru muncitori. O firma poate fi apreciata dupa grija pe care o acorda propriilor salariati.

-la cerere se ofera si servicii de curatare si spalare mecanizata a canalizarii cu pompa de inalta presiune sau pompa de vid

-preturi oneste raportate la calitatea serviciilor si la importanta lor. In niciun anotimp nu se poate sta cu fosele septice sau puturile absorbante pline, canalizarile infundate necesita spalare si desfundare pe loc.

Advertisement

-pe site exista poze martor care ne demonstreaza modul responsabil in care actioneaza profesionistii chemati sa execute diferite lucrari de specialitate. Consideram ca ar fi ideale filmari care sa contina executarea anumitor lucrari.

In prezent firma se afla in contiua ascensiune in topul celor mai buni furnizori de servicii si tinteste pozitia de lider. Ea s-a impus pe piata serviciilor de profil prin:

-promptitudine in preluarea comenzilor. Operatorii de serviciu monitorizeaza cu atentie graficul de vidanjare si trimit echipele de vidanjare acolo unde este nevoie de ele la timpul potrivit.

-consiliere, cand clientii solicita acest lucru. De la obtinerea autorizatiilor necesare, pana la inspectii video, desfundari, spalari si vidanjari, ei dau mereu sfaturi utile.

-tratarea cu deferenta a clientilor. Fiecare este ascultat, programat si i se rezolva problema. In cazul unor urgente se intervine prompt ca oamenii sa nu aiba de suferit.

Firma prezentata mai sus a inovat domeniul canalizare prin introducerea noii aparaturi in tara noastra. In plus ea participa la targurile de profil, fiind receptiva la tot ceea ce apare si la toate facilitatile legate de verificarea canalizarilor, vidanjare si desfundarea acestora.

Beneficiarii sunt incantati de prestatia profesionistilor de la Calypsomono.ro, incat  nu apeleaza la altcineva pentru servicii de vidanjare si au evaluat cu nota 9,98 activitatea profesionala a acestora.

Gradul de satisfactie al clientilor este de 98 % ceea ce demonstreaza apropierea de perfectiune a angajatilor si a serviciilor pe care le ofera. Datele de contact ale firmei sunt: Telefon: 0730 072 907, Fax: 021.780.45.26 si adresa de e-mail: contact@aquaactiv.ro.

Persoanele care vor sa mearga personal la sediul firmei sunt asteptate la adresa: Calea Vitan, Nr. 273 BIS, Sector 3, Bucuresti.

Printre clientii permanenti, unii de la aparitia pe piata de servicii a firmei, se numara restaurante situate in locuri linistite in mijlocul naturii, institutii amplasate la marginea orasului, supermarketuri si malluri care din diferite motive au recurs la puturi absorbate care necesita golire, scoli particulare si sali de spectacole unde se organizeaza si evenimente.

Advertisement

Persoanele fizice si juridice apeleaza in aceeasi masura la Calypsomono.ro pentru servicii de vidanjare. Iata aprecierile acestora:„Lucrez cu ei de la infiintare. La inceput inspectam putul absorbant inainte de plecarea lor sa fie golit in totalitate. De la a doua- a treia vidanjare m-am simtit rusinata de gestul meu, mai ales ca ei isi fac treaba la superlativ. Ei se ocupa de vidanjare, de curatarea putului si de acoperirea acestuia si detin controlul asupra tututor materialelor manipulate” (O.M, persoana fizica).

Pensiunea noastra este departe de oras si noi am dorit asta, fiindca atrasi de mica noastra ferma, la noi vin si orasenii de la 5 kilometri sa isi petreaca sfarsitul de saptamana. Avem nevoie de vidanjare de doua ori pe luna de aceea colaborarea noastra este de cursa lunga. Masinile foarte curate si ermetice permit executarea golirii puturilor absorbante si cand sunt turisti cazati la noi, fiindca mirosul nu se raspandeste in aer, iar masinile nu genereaza repulsie. Nu am vazut vidanje care sa straluceasca de curatenie ca ale lor.” (N.I, proprietar pensiune cu 20 de camere).

In concluzie, conteaza mult cine face lucrarile de vidanjare si va sfatuiesc sa apelati la cei mai buni furnizori de servicii!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending