Connect with us

BUSINESS

Vidanjarea profesionista se face fara imprastierea dejectiilor pe zapada !

Published

on

 

Este foarte important la cine apelam pentru vidanjare fiindca un strop din cisterna sau din putul absorbant scapat pe zapada, iarba sau in curte inseamna contaminare.

Un petec de pamant contaminat reprezinta un risc vibratil, fiindca vantul duce mai departe particulele in aer, in timp ce ploaia il spala si il conduce catre panza freatica. Tocmai de aceea vidanjarea presupune maxima responsabilitate atat in locul in care este efectuata, cat si in ceea ce priveste locurile de deversare.

Sa presupunem ca la cativa metri de putul absorbant se afla o gradina de zarzavat! Substantele nedorite scapate la vidanjare compromit intreaga recolta.

Mirosul urat este un semnal de alarma ca acolo se afla o multime de microbi care trebuie tinuti sub control.

Pentru asta pun oamenii la punct sisteme de canalizare si fac puturi absorbante sau instaleaza fose septice sigure din care sa nu se scurga continulul in pamant si sa patrunda in acest mod in panza freatica.

Calypsomono.ro este partenerul de incredere in vidanjare pentru ca:

-dispune de personal calificat care participa la numeroase cursuri pentru a fi pregatit sa utilizeze noile masini si utilaje si toate echipamentele care apar noi in domeniul canalizarii. Personalul care  nu detine cunostintele practice si teoretice necesare nu este responsabil si isi permite sa verse din continutul care trebuie indepartat in apropierea casei.

-vidanjarea oferita de Calypsomono.ro este 100% ecologica. Masinile sunt prevazute cu sisteme de ermetizare a continutului, priceperea operatorilor impiedica mirosul pestilential sa afecteze atmosfera. Alaturi de vidanje poseda tot ceea ce este necesar pentru lucrari complexe de canalizare: desfundare, spalare mecanizata, inspectie video, dar si echipamente de protectie de cea mai buna calitate pentru muncitori. O firma poate fi apreciata dupa grija pe care o acorda propriilor salariati.

-la cerere se ofera si servicii de curatare si spalare mecanizata a canalizarii cu pompa de inalta presiune sau pompa de vid

-preturi oneste raportate la calitatea serviciilor si la importanta lor. In niciun anotimp nu se poate sta cu fosele septice sau puturile absorbante pline, canalizarile infundate necesita spalare si desfundare pe loc.

-pe site exista poze martor care ne demonstreaza modul responsabil in care actioneaza profesionistii chemati sa execute diferite lucrari de specialitate. Consideram ca ar fi ideale filmari care sa contina executarea anumitor lucrari.

In prezent firma se afla in contiua ascensiune in topul celor mai buni furnizori de servicii si tinteste pozitia de lider. Ea s-a impus pe piata serviciilor de profil prin:

-promptitudine in preluarea comenzilor. Operatorii de serviciu monitorizeaza cu atentie graficul de vidanjare si trimit echipele de vidanjare acolo unde este nevoie de ele la timpul potrivit.

-consiliere, cand clientii solicita acest lucru. De la obtinerea autorizatiilor necesare, pana la inspectii video, desfundari, spalari si vidanjari, ei dau mereu sfaturi utile.

-tratarea cu deferenta a clientilor. Fiecare este ascultat, programat si i se rezolva problema. In cazul unor urgente se intervine prompt ca oamenii sa nu aiba de suferit.

Firma prezentata mai sus a inovat domeniul canalizare prin introducerea noii aparaturi in tara noastra. In plus ea participa la targurile de profil, fiind receptiva la tot ceea ce apare si la toate facilitatile legate de verificarea canalizarilor, vidanjare si desfundarea acestora.

Beneficiarii sunt incantati de prestatia profesionistilor de la Calypsomono.ro, incat  nu apeleaza la altcineva pentru servicii de vidanjare si au evaluat cu nota 9,98 activitatea profesionala a acestora.

Gradul de satisfactie al clientilor este de 98 % ceea ce demonstreaza apropierea de perfectiune a angajatilor si a serviciilor pe care le ofera. Datele de contact ale firmei sunt: Telefon: 0730 072 907, Fax: 021.780.45.26 si adresa de e-mail: contact@aquaactiv.ro.

Persoanele care vor sa mearga personal la sediul firmei sunt asteptate la adresa: Calea Vitan, Nr. 273 BIS, Sector 3, Bucuresti.

Printre clientii permanenti, unii de la aparitia pe piata de servicii a firmei, se numara restaurante situate in locuri linistite in mijlocul naturii, institutii amplasate la marginea orasului, supermarketuri si malluri care din diferite motive au recurs la puturi absorbate care necesita golire, scoli particulare si sali de spectacole unde se organizeaza si evenimente.

Persoanele fizice si juridice apeleaza in aceeasi masura la Calypsomono.ro pentru servicii de vidanjare. Iata aprecierile acestora:„Lucrez cu ei de la infiintare. La inceput inspectam putul absorbant inainte de plecarea lor sa fie golit in totalitate. De la a doua- a treia vidanjare m-am simtit rusinata de gestul meu, mai ales ca ei isi fac treaba la superlativ. Ei se ocupa de vidanjare, de curatarea putului si de acoperirea acestuia si detin controlul asupra tututor materialelor manipulate” (O.M, persoana fizica).

Pensiunea noastra este departe de oras si noi am dorit asta, fiindca atrasi de mica noastra ferma, la noi vin si orasenii de la 5 kilometri sa isi petreaca sfarsitul de saptamana. Avem nevoie de vidanjare de doua ori pe luna de aceea colaborarea noastra este de cursa lunga. Masinile foarte curate si ermetice permit executarea golirii puturilor absorbante si cand sunt turisti cazati la noi, fiindca mirosul nu se raspandeste in aer, iar masinile nu genereaza repulsie. Nu am vazut vidanje care sa straluceasca de curatenie ca ale lor.” (N.I, proprietar pensiune cu 20 de camere).

In concluzie, conteaza mult cine face lucrarile de vidanjare si va sfatuiesc sa apelati la cei mai buni furnizori de servicii!

 

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

BUSINESS

AXEM 4.0 – Instrumentul multifuncțional ideal pentru orice aventurier!

Published

on

 

Aventurile în natură atrag din ce în ce mai mulți români, fiindcă, nu degeaba se spune “codrul este frate cu românul”. Cu toate acestea, orice explorare poate deveni periculoasă, mai ales dacă te aventurezi iarna sau prin locuri sălbatice și încă neexplorate.

Cu un kit de supraviețuire așa cum este AXEM 4.0 (pe găsești în premieră în România un astfel de instrument mulți-funcțional) nu o să îți mai fie teamă de acum înainte. Mai mult ca sigur că o să te simți prin codrii și pădurile țării în deplină siguranță!

Instrumentul de supraviețuire mulți-funcțional care încape în orice tip de buzunar!

“Esențele tari se tin în sticluțe mici”, așa sună o expresie din ce în ce mai populară, iar acest instrument cu multiple funcțiuni o ilustrează perfect. Pe lângă faptul că îți oferă cel puțin 12 moduri de transformare pentru variate situații în care te-ai putea afla în sălbăticie, acest kit prezintă niște caracteristici uimitoare.

Grosimea este de 2,5 mm, în timp ce lungimea și lățimea sunt de 103 mm, respectiv 75 mm; adăugăm o greutate super ușoară, de numai 110 grame și avem imaginea unui instrument care poate fi “uitat” în orice buzunar.

Materialul din care este confecționat este din oțel inoxidabil, prelucrat prin tăiere cu laserul. Designul kitului este unul care atrage privirile, în acest sens, liniile de finisaj sunt evidențiate de oțelul satinat.

Cu ajutorul acestei unelte, care este disponibilă pe site-ul Airsoft.ro, o să poți să-ți pregătești lemne de foc, țepușe pentru vânat sau chiar o undiță de pescuit. Se transformă cu ușurință într-un vârf de suliță, pe care o poți folosi atât pentru protecție, cât și pentru a vâna.

Atașându-i un lemn mai solid îl poți transforma într-o toporișcă, iar dacă ai nevoie de un desfăcător de cutii, acesta este instrumentul ideal pentru a realiza astfel de acțiuni cu maximă rapiditate.

Ai ajuns într-un loc pustiu și ai nevoie să înșurubezi ceva la mașină ori ai nevoie să tai vreo bucată de sfoară? Poate nu ai un desfăcător de conserve la tine? Îți trebuie o șurubelniță foarte rapid pentru diverse operațiuni prin cabană, dar primul magazin este la mare depărtare și-n jurul tău vezi doar copaci?

Atât timp cât ai asupra ta acest kit de supraviețuire, nimic nu va mai fi imposibil. Nici deschiderea cutiilor sau a sticlelor, nici înșurubatul sau deșurubatul și orice acțiune ți-ar veni în minte nu o să mai fie o problemă.

Având dimensiuni reduse, o greutate mai mică decât a unui telefon mobil și multiple funcționalități, atunci când te vei afla în mijlocul naturii, siguranța și protecția ta îți vor fi garantate de acest kit de supraviețuire mulți-funcțional!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Portjartierele și ciorapii potriviți pentru completarea ținutei de la Sosetaria.ro

Published

on

 

O piesă vestimentară consacrată în garderoba femeilor ce se doresc a fi senzuale, portjartierul reprezintă o soluție actuală spre care se orientează tot mai multe reprezentante ale sexului frumos. Se pare că acest element a reușit să stârnească atenția lor, mai ales prin diversitatea ciorapilor cu care se poate completa. Motivele pentru care ar trebui încercate acestea sunt nenumărate, iar faptul că aduce o contribuție însemnată în conturarea senzualității și misterului feminin nu este de neglijat.

Dacă în urmă cu câțiva zeci de ani portjartierul reprezenta o necesitate pentru femei, în prezent acesta este ales pentru excelența cu care completează ținutele. Se folosesc portjartiere pentru a susține eficient dresurile, cândva fiind chiar nelipsite din ținuta de zi cu zi. Sosetaria.ro este o sursă bogată pentru cele care vizează astfel de achiziții, propunând de altfel publicului interesat o gamă complexă și interesantă de ciorapi damă, în modele dintre cele mai deosebite.

Sosetaria.ro – sursa ta de dresuri pentru portjartiere

Pe site-ul menționat găsesc cele interesate dresuri în texturi, culori și de grosimi din cele mai diverse. Pentru publicul aflat în căutare de ciorapi pantaloni așadar, specialiștii Șosetăria au pregătit modele clasice sau nu, inclusiv pentru purtarea de zi cu zi, ce vizează dresuri sexy, precum cei de tip plasă, ciorapi cu broderii fine, dar și alte modele, potrivite și pentru ocazii speciale. Stylish și rezistente, dresurile ce se regăsesc în portofoliul acestui magazin sunt delicați și feminini, creați și în varianta pentru mirese.

3 motive pentru care să porți portjartiere

Chiar dacă această sferă, a dresurilor, a evoluat enorm și opțiunile sunt dintre cele mai variate, portjartierul a continuat să fie purtat cu interes de publicul feminin. Astfel, iată care sunt 3 dintre motivele pentru care au rămas o alegere.

Primul se referă la senzualitatea pe care o acordă ținutelor feminine. Chiar dacă nu sunt la vedere, aceastea oferă purtătoarelor o mai mare încredere de sine, se simt mai sexy și mai atrăgătoare – un motiv bun de a le încerca măcar o dată.

Al doilea motiv se refera la popularitatea opțiunii în rândul vedetelor. Ținutele acestora le includ și deseori sunt lăsate la vedere. Sunt considerate piese de sezon mai ales de revistele de modă, în ciuda faptului că unii afirmă că ar fi demodate. Nici pe departe – portjartierul sigur este o armă de seducție valabilă.

Un al treilea motiv se referă la prezența acestuia în rândul participantelor de seamă la evenimente mondene. Vorbim despre apariții sexy, care atrag atenția publicului, deci care sunt de apreciat.

Ciorapi sexy pentru portjartiere de la Sosetaria.ro

Orice femeie poate fi provocatoare și sexy cu ajutorul unor ciorapi potriviți pentru portjartiere. Selecționarea atentă a modelului este o misiune de îndeplinit pentru a obține un efect scontat. Sosetaria.ro a pregătit pentru publicul feminin interesat colecții lansate de producători renumiți pe piața de profil. Pe site sunt disponibile acestea, alături de specificații ce vor ajuta în a face o alegere potrivită.

Opțiunile pe care le propune acest magazin ies în evidență nu doar prin diversitatea coloristică și de design a ciorapilor concepuți pentru portjartiere, dar și prin calitatea specifică.

În buline, cu dungi, transparenți, mat, aceștia aduc completarea dorită a ținutelor. Prezintă avantajul că vârful este protejat de o întăritură invizibilă care crește durabilitatea lor. Pot completa o sumedenie de ținute, indiferent de stilul lor într-un mod elegant și estetic totodată.

Portjartierul și purtatea lui corectă

Vizavi de o purtare corespunzătoare a portjartierului, recomandarea specialiștilor Sosetaria.ro este de a te raporta la acele aspecte care pot face diferența în mai multe privințe. Spre exemplu, ideal este a realiza alegerea corectă a ciorapilor, să fie potriviți pentru prinderea specifică a acestor sisteme, respectiv cea cu cleme.

Referitor la bretelele portjartierelor, disponibile în variante multiple și ȋn portofoliul magazinului menționat, acestea pot fi ajustate după necesitate, asemenea ca un alt articol de lenjerie feminină, sutienul. Fiecare va avea în vedere adaptarea lor după necestitate, atât cât să se simtă confortabil.

Iată deci că portjartierele, alături de dresurile potrivite constituie o armă feminină de seducție deosebit de puternică și încă de actualitate. Cele interesate de achiziții în acest sens, bifând totodată calitatea și durabilitatea unor astfel de accesorii, găsesc soluții estetice la costuri echilibrate pe sosetaria.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BUSINESS

Cel mai bun fotograf pentru nunta – 5 criterii de alegere

Published

on

 

Nunta sau botezul sunt evenimente cu adevarat emotionante din viata tinerilor, iar pentru a pastra cele mai frumoase amintiri ale momentelor este nevoie de cel mai bun fotograf. Insa, cum stii sa il alegi pe cel potrivit? Iata cinci criterii!

Cum alegi cel mai bun fotograf in cinci pasi

Inainte de marele eveniment, asigura-te ca ai suficient timp la dispozitie pentru a verifica gama de anunturi servicii pentru a gasi cel mai bun si mai talentat fotograf. Pentru a-ti usura alegerea, iti oferim o serie de intrebari pe care sa le adresezi fotografilor pe care ii vei contacta!

 

  1. Are un portofoliu de activitate? Orice fotograf profesionist trebuie sa aiba in spate o activitate care sa il propuna pentru postul de cel mai bun fotograf. Pentru a nu te indoi de serviciile sale si pentru a-ti face o prima idee, cere cateva exemple de fotografii ale clientilor.
  2. Ce experienta are in arta fotografica? Chiar daca pare usor, sa faci fotografiile perfecte nu este o misiune deloc simpla. Un fotograf profesionist trebuie sa detina abilitatile si aptitudinile tehinice necesare pentru realizarea unor portrete ideale. Iti vei da seama daca faci alegerea corecta si in functie de experienta de lucru de pana acum.
  3. Care este stilul de fotografie in care se incadreaza? Ca si in orice alt domeniu, si in fotografie sunt persoane care se specializeaza pe un anumit sector. Sunt fotografi care prefera fotografiile artistice, dar si persoane care au un singur stil de fotografie pe care il urmeaza.
  4. Are multe evenimente programate in perioada respectiva? Este o intrebare care te va asigura ca fotograful tau nu va intarzia la eveniment si nici nu va fi obosit. In cazul in care are foarte multe evenimente in aceeasi saptamana este posibil sa nu il gasesti intr-o forma foarte buna, iar fotografiile de la nunta ta sa nu fie tocmai reusite.
  5. Detine tot echipamentul de fotografie necesar? Un fotograf profesionist investeste in echipamentele sale si din raspunsul lui poti sa iti dai seama ce optiuni iti ofera. Pentru a imortaliza un eveniment important nu ai nevoie doar de fotografii clasice, asa ca asigura-te ca fotograful are si camera de fotografiat cu zoom inclusa, cu optiune de eliminare a ochilor rosii, suport pentru camera, aparat cu vizibilitate crescuta, dar si cu o claritate setata, baterii, surse de incarcare, etc.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending