VIDEO 114,4 milioane de telespectatori au urmărit Super Bowl 2015. Katy Perry, super show!

0
621

Televiziunea americană NBC a înregistrat, duminică, o audienţă record de 114,4 milioane de telespectatori, în timpul transmiterii evenimentului sportiv Super Bowl, potrivit primelor date de audienţă, noteaza Mediafax.

Meciul de fotbal american a stabilit un nou record pentru cel mai urmărit eveniment din istoria televiziunii americane, depăşind numărul de telespectatori de anul trecut, când 112,2 milioane de americani au vizionat Super Bowl, informează bbc.com.

Vârful de audienţă a fost de 120,8 milioane de telespectatori în ultimul sfert de oră al meciului, în urma căruia New England Patriots a învins echipa Seattle Seahawks cu scorul de 28 la 24.

Spectacolul oferit la pauza meciului de cântăreaţa Katy Perry a fost urmărit de 118,5 milioane de telespectatori, cu trei milioane mai mult faţă de show-ul de anul trecut, când vedeta evenimentului a fost Bruno Mars.

Potrivit companiei Nielsen, show-ul de 12 minute, care a inclus şi apariţii ale lui Lenny Kravity şi Missy Eliott, a avut cel mai mare număr de telespectatori din 1991 şi până în prezent.

Televiziunea NBC, care a transmis meciul de fotbal american, a anunţat că numărul de telespectatori a fost, foarte probabil, mai mare, pentru că cifrele oficiale de audienţă nu iau în calcul şi oamenii care urmăresc evenimentul în baruri sau alte locuri organizate special pentru această manifestare.

http://youtu.be/zy9Wz157wQU

Foto Credit: mexico.cnn.com

Video Credit: Youtube

CITESTE SI:

Comentarii