Connect with us

Analize Audiente TV

VIDEO Abia ce a venit în competiție și a fost deja eliminat de la SURVIVIOR

SURVIVIOR a fost lider de audiență, 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Aseară s-a încheiat una dintre cele mai dure și mai încărcate de tensiune săptămâni ale acestui sezon din cel mai puternic reality show din lume. Faimoșii și Războinicii au avut de depășit noi provocări, de trecut prin probe dificile și de luptat cu ei înșiși pentru a rezista și a demonstra că merită să fie în competiție.

După o săptămână în care victoriile au fost împărțite în mod egal între cele două triburi, conflictele au părut pe plus în echipa roșie, acolo unde liniștea a fost de mult uitată între DOC și Kamara. Poate chiar aceste tensiuni au stat la baza lucrurilor care s-au întâmplat la Jocul de Comunicare, unde Războinicii s-au impus fără probleme, încă o dată. Astfel, aceștia au avut parte de mesaje vocale de la prieteni. ”Mesajele vin să te pună cu picioarele pe pământ… de neprețuit”, a spus Krișan, în timp ce Robert a admis: ”M-a motivat extrem de mult, dar mi-a dat și un dor”, după ce s-au bucurat de recompensa săptămânii.

Kamara, DOC, Ionuț Iftimoaie, Alexandra Ciomag, Eduard Gogulescu și Robert Moscalu au fost cei șase concurenți care au intrat în Consiliul de Eliminare cu gândul că ar putea fi ultimele minute petrecute la Survivor România. Emoțiile, regretele pentru tot ceea ce ar fi putut urma, dar și bucuria de a fi aici s-au instalat rapid în fiecare dintre ei.

Ca de fiecare dată, rezultatul l-a adus Daniel Pavel, cel care le-a spus tuturor că de această dată, în urma voturilor, Eduard Gogulescu, concurentul care a intrat în urmă cu doar două săptămâni, va pleca acasă. ”Nu pot să spun că nu mă așteptam. Mi-e foarte greu să mă ridic pe scaunul ăsta. E greu când îți dorești ceva foarte tare și-ți alunecă printre degete. Sunt fericit că am trăit experiența Survivor, indiferent cât de scurtă a fost. Nu am crezut că există oameni atât de frumoși și pe interior și pe exterior. Vă mulțumesc!”, a declarat tânărul înainte de a-i fi stinsă flacăra.

Show-ul a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 21.4% cotă de piață. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit emoția competiției, iar în minutul de aur, la ora 21:29, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending