VIDEO. Adela Pârvu se alătură campaniei ”Dor de românesc” ca Ambasadoare a Transilvaniei - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

VIDEO. Adela Pârvu se alătură campaniei ”Dor de românesc” ca Ambasadoare a Transilvaniei

Published

on

Adela Pârvu, jurnalist și blogger de design interior, aduce creativitatea, armonia și pofta ei de viață în noua campanie internatională Iutta. Inițiativa lansată pe www.dorderomanesc.ro își propune să adune într-un singur loc dorurile românilor de pretutindeni și să ofere marelui câștigător șansa de a participa la un tur fotografic al României de 10 zile.

Mi-e dor de oameni care își exprimă bucuria, care creează, de români frumoși care își trăiesc clipa și cărora nu le este teamă. De români care uită de drobul de sare, de asta îmi e dor., povesteşte cu optimism Adela Pârvu.

Acestui proiect i se vor alătura pe parcurs 10 ambasadoare pentru cele 10 regiuni ale țării – femei cu valori înrădăcinate, ce poartă în suflet meleagurile natale și îmbină tradiția cu modernitatea. Astfel, fiecărei regiuni și reprezentante li se va dedica câte o săptămână plină de povești și doruri.

Campania „Dor de românesc” a pornit cu Ambasadoarea Olteniei, Eglantina Becheru, o artistă de o eleganță înnăscută, care aduce cu ea de pe meleagurile gorjene ceva din măreția creatoare a lui Brâncuși.

Nicoleta Chirica, fondator și designer Iutta mărturiseşte:

Ne aflăm în prezent la cea de-a cincea săptămână a campaniei și asta marchează abia jumătatea călătoriei noastre prin dorurile românilor, oriunde s-ar afla ei. Fiecare ambasadoare de până acum a adus ceva unic manifestului nostru, iar Adela ne-a cucerit prin talentul său vizual și pasiunea de care dă dovadă în proiectele sale.”

Cititorii sunt invitați să acceseze platforma www.dorderomanesc.ro să afle mai multe detalii despre campanie, să citească cât mai multe povești autentice din toate zonele geografice ale României și Basarabiei, dar mai ales să își împărtășească, la rândul lor, dorul. Care e dorul tău?

Pe www.dorderomanesc.ro se dorește colecționarea dorurilor românilor într-un loc comun, ca un manifest pentru frumusețea și bogăția culturală din fiecare zonă geografică a țării noastre. Dor de un loc, de o stare, un om, de o experiență.

Dorurile culese în cele 10 săptămâni ale campaniei vor crea geanta „Dor călător”, o geantă de voiaj ce va ajunge tot în posesia marelui câștigător. Alte 100 de premii ce constau în produse Iutta și ale partenerilor își așteaptă câștigătorii.

Spotul video al Dorului de Transilvania poate fi vizionat mai jos:

Advertisement

Producție video: Pink Stripe Group / Muzică: Maria Chifu (voce) și Radu Vâlcu (chitară).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending