VIDEO Alex Velea, Elena Gheorghe şi Alex Bogdan se alătură „Grupului oamenilor care contează pentru că votează” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

VIDEO Alex Velea, Elena Gheorghe şi Alex Bogdan se alătură „Grupului oamenilor care contează pentru că votează”

Published

on

Vunk şi Prima TV au lansat campania „Ne facem auziţi”, prin care invită românii, în special tinerii, să meargă la vot în data de 16 noiembrie. 

 

Actori, cântăreţi şi prezentatori TV au aderat la campania de mobilizare la vot şi i-au îndemnat pe români să voteze şi să se alăture astfel grupului oamenilor care contează pentru că votează.

 

Alex Velea îi îndeamnă pe tineri să iasă la vot spunându-le că vocea şi visul lor contează şi doar votul lor va „face diferenţa”.

 

Cântăreaţa Elena Gheorghe, al cărei hit Ecou a fost cea mai difuzată piesă a anului trecut, îi îndeamnă pe români să se facă auziţi, să meargă la vot şi să se alăture grupului oamenilor care contează pentru că votează.

 

Advertisement

Cârcotaşul Alex Bogdan le reaminteşte tinerilor că votul lor este un drept câştigat şi că nu trebuie să renunţe cu uşurinţă la el. „Votul tău face diferenţa, nu indiferenţa. Mergi la vot!”, spune Alex.

 

Urmăriţi Prima TV şi vedeţi ce alte vedete s-au alăturat campaniei şi ce mesaje le-au transmis românilor.
Foto si Video Credit : PRIMA TV

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending