VIDEO Ana Maria Prodan si Carmen Harra, schimb de replici dure! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

VIDEO Ana Maria Prodan si Carmen Harra, schimb de replici dure!

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Un divorț cu scântei, ce va dura mult. Aceasta este predicția celebrei Carmen Harra legată de cel mai răsunător divorț al momentului, cel dintre Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghekampf. În direct la Prima TV, la Exclusiv VIP, cunoscuta prezicătoare a vorbit despre personalitatea celor doi și modul în care se va finaliza căsnicia lor.

“Ana Maria Prodan este un tip de narcisism, aici a fost problema ei, oamenii narcisiști sunt greu de controlat, și, dacă nu găsesc un narcisist, relația nu supraviețuiește. Calculele nu arată bine, relația va continua să devină conflictuală. Divorțul lor se încheie urat, bătălia continuă. Ea spune că el pleacă cu salariul, există legi, el are aportul lui. Iar pentru fiul lor ce se întâmplă acum este o trauma psihologică pentru restul vieții, este o mare greșeală că l-au implicat” i-a spus Carmen Hara lui Cristi Brancu.

Enervată, Ana Maria Prodan Reghekampf a intervenit în direct la Exclusiv VIP și a criticat dur luarea de poziție a lui Carmen Harra. “Doamna Harra trebuie să inteleag că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova, fiecare să își vadă de viața lui. A fost o glumă, soțul meu are drepturi egale cu mine iar copilul meu este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă. Doamna Harra, dacă nu stapaniti subiectul și citiți doar din ziare lucruri 99% neadevărate, nu mai faceți afirmații. Fiecare ar vrea să își vadă de locul lui. Imi iubesc soțul și o să îl iubesc toată viața, mi-a dat un copil minunat. Toată familia îl iubește și îl respectă. Ceea ce se întâmplă este greșeală a soțului meu pe care personal trebuie să și-o assume. Noi nu îl căutăm, nu verificăm nu facem absolut nimic”, a spus Ana Maria Prodan Reghekampf la Prima TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending