VIDEO Andi Moisescu a fost inspirat de Gabriela Dincă să apese butonul auriu! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

VIDEO Andi Moisescu a fost inspirat de Gabriela Dincă să apese butonul auriu!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O nouă seară de vineri, o nouă ocazie perfectă de a lăsa deoparte grijiile și de a urmări prestații senzaționale ale concurenților care au decis să-și folosească emoțiile într-un scop constructiv și să urce pe scena Românii au talent.

Ca de fiecare dată, jurații și prezentatorii s-au bucurat de un spectacol în toată regula și le-au adus celor de acasă cele mai diverse trăiri și emoții.

Sper măcar să iau 4 de DA”, declara, înainte de a intra pe scenă, tânăra concurentă de 10 ani care a impresionat cu mișcările ei. Face gimnastică de peste 6 ani și are un vis măreț: ”vreau să ajung cea mai bună gimnastă din România”. Iar primul pas l-a făcut pe scena Românii au talent. Gabriela Dincă a reușit să fure privirile tuturor celor din sală și a obținut aprecieri din partea juraților. ”Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”, i-a mărturisit Bobo. Andi Moisescu a fost de acord cu al său coleg și a completat cu o provocare: ”Aș vrea să o întreb dacă e de acord să facem un pact: să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii care visează la ceea ce visezi și tu”. Imediat după, acesta a invitat-o alături de el pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete și a apăsat butonul auriu. Astfel, cu lacrimi în ochi de bucurie, Gabriela s-a calificat direct în semifinale.

Cu 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Boom Boom, Cosmin Dumitru, Flori Cuțitaru, Sergiu Gliga, Marius Gagiu și Valentin Iancu, Ansamblul Românașul, Mate Kozma, Marion Crampe, Andreea Dena, Ionela Răspop, Alisa și Ludmila Doțenco, Sean Sellek, Ciprian Surugiu, IO Models , Cătălin Chirică.


Momentele voastre favorite din edițiile de până acum, dar și emisiunea online Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, se pot vedea vedea în exclusivitate pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending