VIDEO Asculta-l pe Jorge cantand live “Sarutari Criminale” si “Ecou”

0
699

Jorge este un artist dinamic, complex, care poate canta aproape orice gen muzical, de la opera, pana la rock si hip hop. Dovada nu doar prestatiile din emisiunea “Te cunosc de undeva”, ci si inregistrarile pe care le are alaturi de noul lui band cu care evolueaza in prezent in concerte.

Artistul a realizat un medley scurt, de trei minute, pe care l-a prezentat la matinalul Radio Zu. Jorge a trecut dintr- piesa in alta, dintr-un gen in altul, spre surprinderea lui Mihai Morar si a lui Daniel Buzdugan.

A inceput astfel cu hitul lui Beyonce, “Crazy in Love”, trecand surprinzator, pe aproape acelasi ritm, in “Sarutari Criminale”, hitul trupei Maxim, si in “Ecou”, piesa Elenei Gheorghe.

Solistul a cantat 100% si a fost acompaniat de trupa sa de instrumentisti: un chitarist, un clapar, un tobosar, un basist si trei suflatori. In aceeasi formula Jorge a cantat apoi live si noul lui hit, “Nu ne potrivim”, un featuring cu CRBL.

Noua formula de band live este cea cu care Jorge canta acum in concerte. Artistul a pregatit un show exploziv in care interpreteaza atat piese proprii, cat si mari hituri internatioale, in propria maniera, dovedind ca este unul din cei mai talentati artisti din Romania.

Foto Credit: ADPM

Comentarii