VIDEO Cel mai mare concert din România, Forţa ZU a adunat la Sibiu peste 60.000 de spectatori! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

VIDEO Cel mai mare concert din România, Forţa ZU a adunat la Sibiu peste 60.000 de spectatori!

Published

on

Sâmbătă, 23 mai, Sibiul a avut parte de un eveniment unic. Peste 60.000 de oameni s-au adunat în centrul orașului ca să cânte și să petreacă alături de artiștii care au urcat pe scena celui mai mare concert din România – Forza ZU.

Fie că au venit devreme și au găsit loc în Piața Mare lângă scenă, fie că au rămas pe una dintre străzile adiacente sau chiar în Piața Mică, toți cei prezenți și-au făcut vocile auzite pe tot parcursul concertului.

 

Imagini „wow”, toate mâinile sus în Piața Mare:

 

Lidia Buble, Adrian Sînă, Proconsul, Raluka, Ami, Otilia, Daniel Iordăchioae, PACT, Marius Moga, Carmen, 3 Sud Est, Vunk, Adda, Andreea Bănică, Shift, Jo, Randi, Uddi, Nadir, Ruby, What’s Up, Alex Velea, Mihai Constantinescu, Guess Who, Maximilian, Stela Enache, Maxim, Delia, Antonia, Holograf și Smiley și-au cântat cele mai cunoscute piese acompaniați de vocile celor veniți în Sibiu din întreaga țară.

Aceștia au putut urmări versurile pieselor pe ecranele gigant de la scenă.

Advertisement

Pentru Andra, acesta a fost ultimul concert înainte de a naște pentru a doua oară. Artista a urcat pe scenă însărcinată în 7 luni și a încins atmosfera parcă fără efort. Și pentru ca nimeni să nu aibă vreun dubiu că a luat parte la cel mai mare concert din România, numele păstrate pentru finalul spectaculos al concertului au fost Loredana și B.U.G. Mafia.

Foto & Video Credit: RADIO ZU

Advertisement

Pagini: 1 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending