joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVVIDEO COMPLET Două concurente din echipa faimoșilor au părăsit Survivor All Stars!...

  VIDEO COMPLET Două concurente din echipa faimoșilor au părăsit Survivor All Stars! Show-ul a fost lider absolut de audiență

  O seară în care emoția a fost ridicată la rang de artă, iar discuțiile au atins cel mai înalt nivel. Un joc, urmat de un Consiliu în care neașteptatul a stat la colț și s-a arătat tot mai des. Un episod încheiat cu două eliminări din tribul roșu. Survivor All Stars este sezonul suprem, iar surprizele și șirul evenimentelor sunt tot mai aprige.

  M-am săturat. Se adună frustrare în mine. Când intru în ring, știu că intru că am o șansă. Ei devin mai buni, noi ce facem?”, a declarat Cătălin Moroșanu după ce tribul său a pierdut întreaga săptămână în fața Războinicilor. De celalată parte, Iancu Sterp a ținut să sublinieze forma excelentă a echipei din care face parte, după ce aceștia au câștigat și Recompensa: ”mă simt foarte bine, odată cu victoria, a venit și mâncarea. A fost pe săturate, am mâncat până la epuizare. Echipa merge din ce în ce mai bine”.

  După ce la Joc, Roxana a aflat că nu are acordul medicului pentru a intra la probă, seara s-a încheiat cu o veste dură pentru ea: ”Din păcate, unul dintre voi se confruntă cu o problemă de sănătate mai veche, care se pare că a recidivat și avem informații medicale de ultim moment – medicul a recomandat ca acest concurent să fie monitorizat medical și să se întoarcă în condiții normale de trai pentru a soluționa”. Astfel, competiția s-a încheiat pentru faimoasa Roxana Nemeș care a câștigat, până acum, două dueluri de eliminare. Înainte ca flacăra să-i fie stinsă, acesta a declarat: ”am iubit experiența Survivor All Stars. A fost o onoare și o mândrie să fiu aici printre cei mai buni, vă mulțumesc din suflet tuturor”.

  Pierderile nu s-au oprit aici pentru Faimoși! La finalul duelului eliminatoriu, unde s-au confruntat Jorge, nominalizarea de grup și Elena Marin, trimisă de purtătorul de colan, cea din urmă a plecat și ea spre casă. ”nu e plăcut, cred că nimic nu este întâmplător. Am dat tot ce am putut, am avut emoții. Nu a fost să fie. Sunt mândră că au trecut 3 ani, am trecut prin 2 operații, am o tijă și 2 șuruburi la ligament. Mă duc acasă la familia mea, la cei care mă iubesc”, a adăugat aceasta înainte de a părăsi Survivor All Stars.

  Ultima ediție din cea de-a patra săptămână din sezonul suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:24. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating și 30.4% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea 4.5 puncte de audiență și 18.3% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.4 milioane de români au trăit cu emoție seara în care au avut loc cele două eliminări.   

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente